Gomez: Ben Fiorentina'nın oyuncusuyum!

Mario Gomez, menajerinden, Fiorentina ve Beşiktaş'la yürüteceği transfer görüşmelerinin, EURO 2016 sonrasına bırakılmasını istedi.

Gomez: Ben Fiorentina'nın oyuncusuyum!
Gomez: Ben Fiorentina'nın oyuncusuyum!
GİRİŞ 26.06.2016 12:39 GÜNCELLEME 26.06.2016 15:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gomez, Alman "Bild am Sonntag" gazetesine yaptığı açıklamada, gelecek sezon Beşiktaş'ta mı kalacağı, yoksa Fiorentina'ya mı geri döneceğine ilişkin soruya, "Şimdiki durum şu, ben Fiorentina'nın oyuncusuyum. Beşiktaş tabii ki kalmam için çok ilgi gösteriyor. Bunu da çok iyi bir şekilde düşünebilirim." cevabını verdi.

EURO 2016'nın kendisi için önemli olduğunu kaydeden 30 yaşındaki forvet oyuncusu, "Menajerime, 'Fiorentina ve Beşiktaş'la görüşmelere memnuniyetle başlayabiliriz ama lütfen bu Avrupa Şampiyonası bittikten sonra olsun.' diye söyledim. Neler olduğuna ilişkin her gün aranmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Alman milli futbolcu, İngiltere'ye transferi hakkındaki haberlerin spekülatif olduğunu dile getirerek, gelecek yıl için neler olacağını bilmediğini ve her şeye açık olduğunu belirtti. Gomez, bunun Almanya Birinci Futbol Ligi'ne (Bundesliga) dönmesi için de geçerli olup olmadığı sorusu üzerine şunları kaydetti:

"Evet her şey için. Neden herhangi bir şeyi dışlayayım ki? Futbolda her şeyin ne kadar hızlı değiştiğini, beklenmedik şeylerin geliştiğini görüyoruz. Bu sezonu, Avrupa şampiyonluğu gibi olağanüstü bir hedefle tamamlamak istiyorum. Daha sonrasına ise bakacağım."

YORUMLAR 5
  • bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş santrafor arayışları hızlandırsın, bu adam gidiyor...
    Cevapla
  • yok bunlarda 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlari kendimizle karsilastirmayalim. Bunlar profesyoneldir bunlarda duygu yok, vefa yok, delikanlilik yok. Bu simdi sampiyonada golde attiya burnundan kil aldirmaz. para ister, kendi sartlarini ister, fiorentinayada para kazandirir.
    Cevapla
  • ahmedbjk 7 yıl önce Şikayet Et
    fiorentinada basarilar sana
    Cevapla
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    bitmiş unutulmuş bir durumdayken beşiktaşa gelip, verilen forma şansıyla yeniden gündeme gelen bir futbocu olduğunu unutup vefasızlık ediyor. fiorentinaya gitsen ilk 11 e girebileceksin sanki. git de gör, yedeklerde unutulup gideceksin. son transferin olur zaten.
    Cevapla
  • ahmet-kthya 7 yıl önce Şikayet Et
    kabak tadı verdi.
    Cevapla