Fabricio'nun aklı Vodafone Arena’da!

Beşiktaş ile üç senelik anlaşma yapan kaleci şampiyon bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Fabricio'nun aklı Vodafone Arena’da!
Fabricio'nun aklı Vodafone Arena’da!
GİRİŞ 21.06.2016 10:22 GÜNCELLEME 21.06.2016 10:22

Yeni sezonda kalede değişikliğe gitme kararı alan Beşiktaş Yönetimi, daha önce üç senelik sözleşme imzaladığı Fabricio’yu, sağlık kontrolünden geçirecek. Kartal’a gelmeden çapraz bağlarının kopması nedeniyle, sözleşmeyi donduran siyah-beyazlı yönetimin, bu oyuncuyla ilgili yapılan son araştırmalarda, ters bir duruma rastlamadığı ortaya çıktı.

Kulübe gelen raporlara göre geçmiş dönemlerdeki sakatlıklarıyla ilgili ciddi bir problemi olmayan İspanyol kaleci, son bir kez İstanbul’da da sağlık kontrolünden geçirilecek. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ın maçlarını, İspanya’dan takip ederek şampiyonluk havasını yaşamaya çalışan Fabricio’nun yakın çevresine ise “Hem şampiyon, hem de Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takıma transfer oluyorum. Beşiktaş’ın taraftarı inanılmaz ateşli. O tribünlere karşı oynamayı çok istiyorum. Yeni statta oynamak için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

‘Yerimde duramadım’

İspanya’dan, ailesiyle birlikte Beşiktaş’ın özellikle son haftalardaki maçlarını yakından takip ettiğine de değinen Fabricio’nun “Şampiyonluğun geldiği haftalarda heyecandan tüm takım gibi ben de yerimde duramıyordum. Gerçekten de çok zor maçlardan sonra şampiyonluk geldi. Umarım Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giyer ve futbolu burada bırakırım” ifadelerini kullandığı bildirildi.