Mario Gomez için İtalya çıkarması

Beşiktaş'ta Mario Gomez'in transferinde önemli rol oynayan yönetici Erdal Torunoğulları, gelecek hafta İtalya'ya gidiyor.

Mario Gomez için İtalya çıkarması
Mario Gomez için İtalya çıkarması
GİRİŞ 20.06.2016 10:37 GÜNCELLEME 20.06.2016 10:37

Geçtiğimiz sezon Mario Gomez transferini bitiren yönetici Erdal Torunoğulları, gelecek hafta İtalya'ya çıkarma yapacak. Alman oyuncunun menajeri Uli Ferber, birkaç gün içinde Fiorentina'yla masaya oturacak ve "Beşiktaş'a gitmek istiyoruz" diyerek bonservisi bedavaya almaya çalışacak. Eğer İtalyan yetkililer bunu kabul etmezse Ferber, "Yıllık maliyet" kozunu kullanacak. Yönetici Torunoğulları da İtalya'ya gidecek ve Fiorentina'yla masaya oturacak.

Sezon sonu sözleşmesi sona edecek Gomez'e yüksek bonservis bedeli ödemek istemeyen Siyah-Beyazlılar'da Erdal Torunoğulları, İtalyanlara "Gomez bize gelmek istiyor. Makul bir ücretle transfere resmiyet kazandıralım" diyecek.

SADECE WOLFSBURG

Fiorentina ise Beşiktaş'ta yeniden form tutan 30 yaşındaki forvetin Euro 2016'da Almanya Milli Takımı'ya göstereceği performansı bekliyor. Gomez için Wofsburg dışında resmi bir teklif yok. Alman oyuncu da ülkesine geri dönmek istemiyor.