Beşiktaş'tan Serdar açıklaması! 'Çakıl taşı değil'

Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, Bursasporlu futbolcu Serdar Aziz konusunda suskunluğunu bozdu.

Beşiktaş'tan Serdar açıklaması! 'Çakıl taşı değil'
Beşiktaş'tan Serdar açıklaması! 'Çakıl taşı değil'
GİRİŞ 12.06.2016 10:32 GÜNCELLEME 12.06.2016 18:16

Yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, son 2 yıldır peşinde olduğu Bursasporlu Serdar Aziz için tekrar atağa kalktığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda 25 yaşındaki stoper Serdar Aziz için Bursaspor ile temasa başlayan Beşiktaş yönetiminin; 6,5 milyon Euro'luk bonservis bedeli cevabını aldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, görüşmeleri doğrularken Bursaspor'un istediği bedelin çok yüksek olduğunu belirtti.

'Çakıl taşı değil'

Transfer konusundaki planlamalarını belirledikleri bütçe üzerinden yapacaklarını söyleyen Metin Albayrak, "Biz Serdar Aziz'i değil; Serdar Aziz bizi istiyor. Bunu da herkes biliyor. Borussia Dortmund Marc Bartra'yı neredeyse bu paraya aldı. Avrupa'da transferler bu paralara bitiyor. Transfer bütçemizin dışına çıkmayacağız. Konuşulan rakamlar oldukça fazla. Bunlar çakıl taşı değil!" ifadelerini kullandı.

'Aceleci davranmıyoruz'

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, birçok futbolcuları için teklifler geldiğini doğrulayarak, "Şu anda biz istemezsek hiçbir oyuncumuz ayrılamaz. Böyle bilinsin. Bu konuda aceleci davranmayı düşünmüyoruz" dedi.
'Nokta atışı takviyeler yapacağız'

Metin Albayrak, transferde belirledikleri hedefler üzerinden çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Daha önceden yaptığımız gibi kadromuza nokta atışı takviyeler yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.