Beşiktaş'tan Emre Mor için flaş hamle!

Beşiktaş, son günlerde yıldızı parlayan genç yetenek Emre Mor için ataklarını sürdürüyor.

Beşiktaş'tan Emre Mor için flaş hamle!
Beşiktaş'tan Emre Mor için flaş hamle!
GİRİŞ 30.05.2016 20:43 GÜNCELLEME 30.05.2016 20:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Henüz lig bitmeden oyuncunun menajeri ile temasa geçen ve transferi bitirme aşamasına gelen Siyah Beyazlılar, aradan geçen birkaç hafta içinde genç oyuncunun yıldızının parlamasıyla zor bir süreç yaşamaya başladı.

BEŞİKTAŞ TEKLİFİ YÜKSELTTİ

A Milli Takım'a seçilen ve Fenerbahçe ile Dortmund başta olmak üzere birçok kulübün radarına giren Emre Mor için bugün bir görüşme daha gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi, teklifini yükseltti. Emre Mor için kulübü Nordsjaelland'a 4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif eden Siyah-beyazlılar, futbolcunun menajeri ile bugün yeni bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ile Emre'nin menajeri Muzzi Özcan arasında gerçekleşen görüşmenin oldukça olumlu geçtiği öğrenildi. Emre Mor'u iki yıldır takip eden Beşiktaş'ın, bu transferde ısrarcı olduğunu Muzzi Özcan'a ileten Albayrak'ın, Beşiktaş olarak gerekli tüm şartları zorlayacaklarını ve kendilerine son söz hakkı verilmeden hiçbir takıma imza atmamaları konusunda söz aldığı bilgisine ulaşıldı.

Bu arada Emre Mor'un formasını giydiği Nordsjaelland kulübünün İngiliz sahibinin, genç yıldızın Avrupa Şampiyonası'na katılması halinde değerinin daha da yükseleceğini söyleyerek, gelen teklifleri şimdilik ağırdan aldığı bildirildi.

YORUMLAR 6
  • abc 7 yıl önce Şikayet Et
    bi saçmalamayın ezikler oğuzha gökhan töre beşiktaşa geldikleri için değer kazandılar. tuturmuşsunuz avrupa avrupa artık avrupadan ileri seviyede tesisleşme ve yapılanma var türkiyede tabiki hemen onlardan iyi olamayız ama çok kötü durumda değiliz futbol olarak
    Cevapla
  • Yıldıray 7 yıl önce Şikayet Et
    gelme kardeş bitersin burda iki hafta formsuz ol topun ağzına koyar seni bu medya.avrupada oyna geliştir kendini.
    Cevapla
  • mucahit 7 yıl önce Şikayet Et
    ammman diyeyim.sakin haaa sakin gelme.
    Cevapla
  • barakuda 7 yıl önce Şikayet Et
    sakın haa dortmundun istediği yazıyordu varsa öylebirşey hiç düşünme sen bize lâzımsın
    Cevapla
  • test 2023 7 yıl önce Şikayet Et
    bende vatandas rumuzlu arkadasa katiliyorum... avrupada oynarsa hem kendi kariyeri acisindan hemde milli takimimiz acisindan daha faydali olur....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle