İsyan etti! 'Şenol hoca bana selam bile vermiyor!'

Menajeriyle görüşen Boyko'nun, “Hoca bana selam bile vermiyor. Böyle bir ortamda nasıl dururum bilemem” dediği öğrenildi.

İsyan etti! 'Şenol hoca bana selam bile vermiyor!'
İsyan etti! 'Şenol hoca bana selam bile vermiyor!'
GİRİŞ 30.05.2016 10:16 GÜNCELLEME 30.05.2016 12:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın devre arasında yoğun çalışmalar sonrası kadrosuna kattığı Ukraynalı kaleci Denys Boyko, uyum sorununu bir türlü atlatamamış, oynadığı maçlarda da yediği hatalı gollerle büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Geçen yıl Avrupa Ligi finali oynayan Dnipro’dan 3 milyon 300 bin Euro ödenerek transfer edilen 28 yaşındaki file bekçisinin, hocası Şenol Güneş ile arasının iyi olmadığı konuşuluyordu.

Boyko’nun, menajeriyle yaptığı görüşmede “Hoca bana selam bile vermiyor. Böyle bir ortamda nasıl dururum bilemem. Başkanın desteği beni ayakta tutuyor. Kesin kararımı vermedim. Beşiktaş taraftarı beni çok seviyor. Kalırsam onlar için kalırım” diye konuştuğu öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Abdullah64 7 yıl önce Şikayet Et
    BOYKOt ediyordur
    Cevapla
  • ender 7 yıl önce Şikayet Et
    oney adlı arkadaş, adam piyasa yapmak için sallıyor, sende çanak tutuyorsun. şenol hoca insan olarak selam vermediği olmaz. adam kadıköyde oturuyorum diyor, şampiyonluğun en ciddi rakibi fenerin evinde. o kadar sağlam karakterli birisi. bence sen kendi kafana bir bak.
    Cevapla
  • oney 7 yıl önce Şikayet Et
    Boyko o eski kafalıdır.Sen takımdayken bile ben yabancı kaleciyle çalışmadım dedi.Tolga ona çok bile.Ne anlar o bakma abdurrahman çelebi....?
    Cevapla