Şenol Güneş'in sakın satmayın dediği 3 isim!

Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, Atiba, Oğuzhan ve Sosa’nın kesinlikle kalmasını istiyor.

Şenol Güneş'in sakın satmayın dediği 3 isim!
Şenol Güneş'in sakın satmayın dediği 3 isim!
GİRİŞ 29.05.2016 12:14 GÜNCELLEME 29.05.2016 14:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni sezon için kadro kurulumunda en rahat takım Beşiktaş. Sebebi ise çok güçlü bir orta sahaya sahip olması ve sözleşmelerin devam etmesi…

Kale ve savunmaya takviye planları yapan ve bazı oyuncularla öngörüşmelerde bulunan siyah-beyazlılarda Şenol Güneş’in orta saha ile ilgili raporu da dikkat çekici… Güneş, bu sezon şampiyonluğa ulaşmalarında Kartal payına sahip olan orta saha düzeninin bozulmasını istemiyor. Nedeni ise uyumları ve takıma verdiği katkılar…

Ön liberoda Atiba ile başlaşan sonrasında Oğuzhan, Sosa, Quaresma, Olcay Şahan ile devam eden kulübede Necip Uysal, Veli Kavlak, Kerim Frei ve Tolgay Arslan ile genişleyen orta alan opsiyonunu Güneş’i rahatlatıyor.

Futbolculara bağlı…

Yeni sezona yönelik yol haritasında da Şenol Hoca bu bölgenin sınırlarıyla fazla oynanması taraftarı değil. Özellikle üç isim konusunda… Atiba, Oğuzhan Özyakup ve Jose Sosa’nın çok astronomik teklifler olmadığı takdirde takımdan gönderilmesini istemiyor. Güneş çok iyi bir uyum gösteren üçlüyü yeni sezonda da kullanma düşüncesinde… Ancak adı sürekli transfer iddialarıyla anılan Gökhan Töre konusunda ise “Eğer ederini bulur ve kulüp menfaatleri de satılmasını gerektirirse gidebilir” görüşünde. Şenol Güneş’in düşüncesi böyle ama eğer ayrılık talepleri futbolcular tarafından gelir ve iyi de para verilirse kolaylık sağlanacak. 

YORUMLAR 3
  • sedat yakup 7 yıl önce Şikayet Et
    sen tolgay gibi oyuncucu harca trabzon a gitmedi diye
    Cevapla
  • Adanalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Adam saglammıydıda Şenol hoca oynatmadı.Adam 8-9ay yatmış.Eleştirini bu seneye sakla.
    Cevapla
  • izleyici 7 yıl önce Şikayet Et
    Tolgayi niye harcasin. Sakatliktan yeni cikmisti Tolgay ve Atiba Sosa Oguzhan da cok formda, neden iyi giden kadroyu bozsun ki. Seneye Allahu Alem belki Tolgay oynayacak hic bilemessin. Senol hoca da zaten programlari takip ettiysen herseyi acikladi.
    Cevapla