Cenk ilk kez böyle konuştu! 'Haksızlıklar yaptı'

Beşiktaş’ta Alman yıldız Mario Gomez’in gölgesinde kalsa da pes etmeden forma için savaşan Cenk Tosun, geride bıraktıkları dönemi yorumladı.

Cenk ilk kez böyle konuştu! 'Haksızlıklar yaptı'
Cenk ilk kez böyle konuştu! 'Haksızlıklar yaptı'
GİRİŞ 21.05.2016 11:52 GÜNCELLEME 21.05.2016 11:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kritik anlarda sahneye çıkıp 29 maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek şampiyonluğun mimarlarından birisi olan Milli futbolcu, Gomez’le girdiği rekabetin takıma mutlu sonu getirdiğini söyledi.

İşte Cenk Tosun’un sözleri;

‘İşin sırrı Güneş’

“Geçen yıl Demba Ba’nın arkasında kaldığımda hata yaptım. Slaven Bilic beni oynatmayınca hatalı davranıp yarışı bıraktım. Kafam karma karışık oldu. Bilic de çok haksızlıklar yaptı. Şenol hoca ile birlikte görüşüm değişti. Kafam rahatladı. En büyük desteği, hocam Şenol Güneş ve Mario Gomez’den aldım. İşte işin sırrı burada.”

‘Onunla çok iyi anlaşıyoruz’

“Ben Mario gibi bir futbolcuyla rekabet ortamı bulduğum için çok mutluyum. Onunla çok iyi anlaşıyoruz. Onun takımda olması ikimiz, özellikle de benim için performans artırıcı oldu. Her idmanda kendimi daha fazla geliştirmeye çalıştım. Gomez, futbol kariyerimde kendime idol olarak seçtiğim yıldızlar arasında yer alıyordu. Ama eğer o Beşiktaş’ta olmasaydı arkadaşlarımın desteğiyle bu takımda en az onun kadar gol atabilirdim, buna inanıyorum.”

‘Herkesin payı var’

“Süper Lig şampiyonluğu öyle kolay iş değil. Bu, hocamızın da dediği gibi kişilere bağlı değil. Tesisler, arkadaşlık, teknik ekip, yönetim, personel, taraftar desteği, medya ile seviyeli ilişkiler... Herkesin payı var. Fenerbahçe’ye de teşekkür ediyoruz. Yarışı bırakmadılar.’

‘Gomez kalmaktan yana’

“Mario, burada devam etmek istiyor. İstanbul’u, takımı, yemekleri, buradaki yaşamı seviyor. Alman Milli Takımı’na yeniden dönmeyi Beşiktaş’a borçlu. Bize söylediği kalmaktan yana. Ancak bonservisi, diğer ayrıntıları ne durumda bilmiyorum. Sonuçta Almanya’nın santrforu... Teklif almıştır. Bunlar normal. Ben ve bir çok arkadaşım da alıyor.”

‘Avrupa neden olmasın’

“Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadım. Daha bitmedi. Avrupa’da kupa kaldırmak, en azından final oynamak istiyorum. Elbette Avrupa’nın önemli takımlarında forma giymek isterim. Burada misyonumu henüz tamamlamadım.”

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeliler yaptığın küfürü unutmadı neyine birde teşekkür ediyorsun
    Cevapla
  • Murat Kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Sebaya küfür edip, kendi futbolcusunu dövüp, stadyumunu yakan taraftara bak sen. Pes.
    Cevapla