Buluşma tarihi açıklandı! Mario Gomez...

Mario Gomez'in Beşiktaş'taki geleceği açısından büyük önem taşıyan buluşma için Fiorentina tarih verdi.

Buluşma tarihi açıklandı! Mario Gomez...
Buluşma tarihi açıklandı! Mario Gomez...
GİRİŞ 20.05.2016 14:57 GÜNCELLEME 20.05.2016 14:57

İtalyan La Repubblica gazetesinin haberine göre Alman yıldız, bonservisini elinde tutan Fiorentina kulübü ile konuyu görüşmek üzere bir toplantı ayarladı.

Gomez'in menajeri Uli Ferber ile İtalyan kulübünün sportif direktörü Daniele Prade'nin de hazır bulunacakları görüşme için tarih ayarlandı. Buna göre tarafların Mayıs ayının son haftasında bir araya gelmek için sözleştikleri ortaya çıktı.

EURO 2016 BEKLENTİSİ VAR

Beşiktaş'taki geleceği açısından büyük önem taşıyacak olan bu buluşmada belki de kaderi çizilecek olan Mario Gomez'in, kulübünden kendisini serbest bırakmasını isteyeceği belirtildi. Fiorentinalı yetkililerin ise oyuncunun durumunu kesinleştirmek için EURO 2016 sonrasını beklemesi konusunda Gomez'i ikna etmeye çalışacakları kaydedildi.

'FİORENTİNA'DA KALABİLİR'

Öte yandan Gomez'in menajeri Uli Ferber de yeni bir açıklama yaptı. Firenzeviola'ya konuşan Ferber, "Şu an için ne olacağını ben de bilmiyorum. Fiorentinalı yetkililerle bir toplantı ayarladık, oturup konuşacağız. Fiorentina'da kalma şansı var mı derseniz, evet var derim. Bu kulüple hala bir yıllık kontratı olduğunu ve buna saygı duyulması gerektiğini unutmamak gerekir" ifadelerini kullandı.