Mario Gomez kalacak mı? Resmen açıkladı

Alman Sid Ajansına konuşan Beşiktaş'ın forveti Mario Gomez, “Bundesliga’ya dönmem şu an için söz konusu değil” diyerek yüreklere su serpti

Mario Gomez kalacak mı? Resmen açıkladı
Mario Gomez kalacak mı? Resmen açıkladı
GİRİŞ 20.05.2016 11:07 GÜNCELLEME 20.05.2016 12:15

Kiralık olarak geldiği ve müthiş bir sezon geçirdiği Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı tartışılan Mario Gomez, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediğini açıkladı.

Alman Sid Ajansı'na konuşan Mario Gomez, Bundesliga'ya dönüp dönmeyeceğiyle ilgili bir soruya "Bu şuan söz konusu değil. Beşiktaş'ta inanılmaz bir yıl geçirdim ve eski gücüme döndüm" yanıtını verdi.

Beşiktaş ile Fiorentina'nın görüşme halinde olduğunu dile getiren Alman santrfor Mario Gomez, transferi konusunda sürecin uzamasının sorun olmayacağını söyleyerek "Önemli olan sonunda doğru kararın sağlanması" ifadesini kullandı.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ

Bundesliga temsilcilerinden Wolfsburg'un sportif direktörü Klaus Allofs, Beşiktaş formasıyla ligde 26 gol atıp şampiyonluk yaşayan Mario Gomez ile ilgilendiklerini geçtiğimiz günlerde doğrulamıştı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da "Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılması hata olur. Beşiktaş'taki günlerini arar. Buradayken Alman Milli Takımı'na çağrıldı" demişti.