Fanatik taraftarın siyah-beyaz aşkı

DENİZLİ'de fanatik Beşiktaş taraftarı Şadan Figen, dört katlı yaptırdığı apartmanının içini ve dışını siyah beyaz renklere boyadı.

Fanatik taraftarın siyah-beyaz aşkı
Fanatik taraftarın siyah-beyaz aşkı
GİRİŞ 16.05.2016 17:58 GÜNCELLEME 16.05.2016 17:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın şampiyon olmasıyla apartmana dev bayrak da asan Figen, binanın girişine takımın simgesi Kartal heykeli koydurdu. Apartmana da Kartal adını verdi.

İstiklal Mahallesi'nde oturan, kitap-kırtasiye toptancılığı yapan evli ve iki çocuk babası 53 yaşındaki Şadan Figen, fanatik bir Beşiktaş taraftarı. Takımına olan sevgisini apartmanın bütün duvarlarını siyah beyaz boyayarak yansıtan Figen, Kartal Yuvası'na çevirdiği apartmanın ismini de Kartal apartmanı koydu. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte 4'üncü kattan dev bir Beşiktaş bayrağı asan Figen, şampiyonluğu kutladığı söyledi. Figen'in apartmanının önündeki çöp kovası ve dubaları da siyah beyaz boyarken, kullandığı otomobilin plakası ise 20 BJK 03 olarak aldı.

"SİYAH BEYAZ AŞKIMIZI EVİMİZE YANSITTIK"

Şadan Figen, evini siyah beyaz renklere Beşiktaş'a olan büyük sevgisinden dolayı boyattırdığını belirterek, "Bu evi yaparken taraftarı olduğumun Beşiktaş'ın renkleriyle yapma fikri alma gelince hemen yaptırdım. Beşiktaş'ın renkleriyle evimiz daha güzel oldu. Çok ilgi çekiyor. Evin duvarlarını sarı kırmızı ya da sarı lacivert yapsam bu kadar güzel olmazdı. Buradan geçenler, evin önünde fotoğraf çektiriyorlar. Apartmanın adını Kartal Yuvası koyacaktık. Ancak o isim tescilli olduğu için yapamadık. Biz de Kartal Apartmanı olarak koyduk. Bizim ailede herkes Beşiktaşlı, siyah beyaz aşkımızı evimize yansıttık" dedi.

YORUMLAR 2
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    On numara olmuş
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    bravo yenge bi şey demedi mi
    Cevapla