Başkandan flaş açıklama! Konya-Beşiktaş maçı...

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş maçını taraftarlarının önünde oynamak istediklerini belirtti.

Başkandan flaş açıklama! Konya-Beşiktaş maçı...
Başkandan flaş açıklama! Konya-Beşiktaş maçı...
GİRİŞ 10.05.2016 13:29 GÜNCELLEME 10.05.2016 16:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başkan Şan, federasyonun izninin önemine dikkati çekerken şöyle konuştu:

"'Geçen sezon Galatasaray'la Çaykur Rizespor'un benzer bir durumu vardı. Federasyon buna izin vermedi. Bizim edindiğimiz bilgiye göre federasyonun bu yöndeki tutumu devam ediyor. Birinci konu bu. Gerisini fazla konuşmaya gerek var mı bilmiyorum. Velev ki öyle olsa bile bizim kombine bilet almış olan 18 bin taraftarımız var. Onların durumu var. Birçok soru işaretleri olan bir konu. Bence Beşiktaş'ın önce matematiksel olarak şampiyonluğunu garantilemesi lazım. Ondan sonra da federasyon konusu var. Yani birçok bilinmeyeni olan konu."

"TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Ligi taraftarlarının önünde oynanacak müsabakayla bitirmek istediklerini belirten Başkan Ahmet Şan, "Öyle bir istek gelirse bile, bizim için ön planda, bizim kombine almış taraftarımızın hakları ve hukukları var. Öyle bir talep de zaten gelmiş değil" diye konuştu.

"GÖRÜŞME VE ONAY YOK"

Konya'da yapılan bir kahvaltıda Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak'la konuştuklarını, ligin son haftasında böyle bir durum doğarsa, 'Olimpiyat Stadı'nda bütün gelirleri Torku Konyaspor'a bırakalım' gibi konuşması geçtiğini ifade eden Başkan Şan, "Biz de nezaketen, o zaman bir gelsin, demiştik. Bu konu oradan çıktı. Ciddi somut herhangi bir görüşme, onay gibi bir şey yok. Bugün de aynı durumdayız. Değişen bir şey yok" dedi.

YORUMLAR 12
  • Eagle 7 yıl önce Şikayet Et
    anlaşıldı konyanin canı bi dört tane gol daha istemiş
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    elinizden geleni arkaniza koymayın geçen sene sizin bütün şampiyonluk umutlarınızı ankarada KONYASPOR çimlere gömdü kupada cimlere gömdü 42 bin konyali statta olacak besiktaslilarin o statta dizlerinin bağı çözülür merak etme
    Cevapla
  • Eagle 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen oyle kardesim olursa olur olmazsa olmaz sıkıntı yok gider konyaya bi dört tane daha atar geliriz biz osmanli maçında sampiyonuz kupa kartal arenaya gelecek o kadar kimse itiraz edemez herkes haddini yerini bilsin
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş a Konya jest yapmak zorunda degil besiktas oncelikle yillar oncesinde verdigi sozu tutup konyaspor a olan borcunu odesin.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    nereden baksan 10 milyon hasılat gelir.bu hasılat konya spor için çok iyi olur
    Cevapla
  • Bir Dost 7 yıl önce Şikayet Et
    Buna en başta fener karşı çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle