Başkan da dert yandı: Nerede bu Gökhan!

Adeta Ümraniye’de kamp kuran Başkan Fikret Orman, takımın genç yıldızı Gökhan Töre’yle ilgili olarak yönetimdeki kurmaylarına dert yandı.

Başkan da dert yandı: Nerede bu Gökhan!
Başkan da dert yandı: Nerede bu Gökhan!
GİRİŞ 05.05.2016 09:01 GÜNCELLEME 05.05.2016 09:01

Başkan Fikret Orman, sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen Gökhan Töre’yle ilgili olarak kurmaylarına dert yandı.

Akhisar Belediye beraberliği sonrasında her takım çalışmasını saha dışından takip eden Başkan Orman’ın, yanından hiç ayırmadığı İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Metin Albayrak’la, Töre’yle ilgili düşüncelerini paylaşarak, “Gökhan, sezon başında takıma büyük katkı veriyordu. Ama ikinci yarı göremiyorum! Herkes değerini katladı, o geriye gitti. Nerede bu Gökhan! Oysa çok da yetenekli çocuk!” dediği öğrenildi.

‘Bir sakatlık bu kadar etkiler mi!’

Sözlerinin devamında ise, “Kalan üç maçta gerçek kimliğini ortaya koymalı. Şenol hocadan forma beklememeli. Gidip almalı. Onun durumundan hem rahatsızlık duyuyorum hem de üzülüyorum. Üst seviyede yetenekleri var. Bir sakatlık bir futbolcuyu bu kadar etkiler mi” ifadelerini kullanan Başkan’ın, bu konuyla ilgili olarak görüşlerini teknik direktör Şenol Güneş’le de paylaştığı bildirildi.

Futbolculara yakın markaj!

Orman’ın, geçen haftaki takım çalışmalarında aralarında tartışma yaşayan Cenk Tosun-Veli Kavlak ile Olcay Şahan- Tolgay Arslan’la da görüştüğü ifade edildi. Bu 4 futbolcuyla da bire bir konuşan Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarasının, oyuncularına kalan 3 maç öncesinde sinirlerine hakim olmaları gerektiğini söylediği ifade edildi.

KAYNAK: FANATİK