Beşiktaş'tan Volkan Demirel'e gönderme!

Basın mensupları ile konuşan Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Sarı-Lacivertliler’in kaptanı Volkan Demirel’i hedef aldı.

Beşiktaş'tan Volkan Demirel'e gönderme!
Beşiktaş'tan Volkan Demirel'e gönderme!
GİRİŞ 04.05.2016 10:48 GÜNCELLEME 04.05.2016 17:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Volkan’ın hemen hemen her maçtan sonra puan olarak geride olmalarına karşın iddialı bir şekilde “Biz şampiyon olacağız” sözlerini doğru bulmadığını kaydeden Çebi, şu ifadeleri kullandı:

"BAKKALDAN EKMEK Mİ ALIYORSUN?"

“Volkan, sürekli ‘Şampiyon biz olacağız’ diyor. Bakkaldan ekmek mi alıyorsun! Bu kadar kolay mı bu işler? Milli Takım’da uzun yıllar oynamış bir oyuncunun rakibine saygı duyması gerek. Bu tarz açıklamaları yapan benim futbolcum bile olsa sert bir şekilde uyarırım. Bu kadar iddialı konuşmasına ben anlam veremiyorum. Bizim takımda oynayan arkadaşlarına saygı duyması lazım. Eğer sezon sonunda şampiyon olurlarsa o zaman istediği kadar konuşur. Bu bizim oyuncular için de geçerli.”

YORUMLAR 6
  • kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    renkliler tunemis yine aslan parcalari sampiyon Besiktas
    Cevapla
  • Mehmet REŞAT 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Çebi şunu iyi belle!!! Şampiyon olacağız demek tuhaf değil, FB dışında bütün takımlar bizim şampiyon olmamızı istiyor demek tuhaf. Bu kadar gerginlik size iyi gelmeyecek demedi demeyin...
    Cevapla
  • Ali Baba 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne tuhaflık varki şampiyon olacağız demede noldu korktunmu yoksa.
    Cevapla
  • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan orda yanlis bisey mi diyor.besiktasli oyunculr sampiyon olacaz demiyor mu. boyle konusup gundeme gelmeye calisma sus aryik
    Cevapla
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    korku dağları sarmış bjk de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle