Beşiktaş taraftarı TT Arena'ya giriyor!

Beşiktaşlı taraftarların, pazar günkü derbiye tarihi bir sızma operasyonu yapmak için kolları sıvadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş taraftarı TT Arena'ya giriyor!
Beşiktaş taraftarı TT Arena'ya giriyor!
GİRİŞ 03.05.2016 15:03 GÜNCELLEME 03.05.2016 15:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’nun sezon başında verdiği karar doğrultusunda derbi maçlarda rakip takımların statlarına gidemeyen Beşiktaşlı taraftarların, ligde adım adım şampiyonluğa giden Kara Kartal’ı yalnız bırakmamak için TT Arena’ya hazırladıkları planla sızmayı hedeflediği ortaya çıktı

Cim Bom’un ligde şampiyonluk yolunda havluyu erken atması sebebiyle iç sahadaki maçlarını az sayıda taraftar önünde oynadığını göz önünde bulunduran büyük bir Siyah-Beyazlı grubun, taraftar forumlarında örgütlenip Galatasaray Passolig Kartı çıkartarak derbide yerlerini almayı hedefledikleri öğrenildi.

Kartlara başvurular başladı

Galatasaray Yönetimi’nden dün yapılan açıklamada derbi mücadelesi biletlerinin, 50 TL ile 400 TL arasında satışa sunulacağının belli olmasının ardından planlarını devreye sokan BJK Passolig Kart sahibi olmayan Beşiktaşlıların, Galatasaray Passolig Kart için şimdiden başvuruda bulunmaya başladıkları bildirildi. 319 bin BJK Passolig Kartlı futbolseverin yer alamayacağı bu plana, maç öncesinde katılımın artması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı kombinelere hücum

Sezon başında yaklaşık 35 bin kombine sattığını açıklayan Sarı-Kırmızılılar’da, ligde kalan haftalarda olduğu gibi derbiye de bu gruptan tam katılım beklenmiyor. Bu durumu da göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar’ın, bilet bulamamaları halinde internet üzerinden satışa çıkacak Galatasaraylı taraftarların kombinelerine de şimdiden hücum edeceği öğrenildi. Bu planın gerçekleşmesi halinde pazar günü Türk Telekom Arena’da, “Beşiktaş” tezahüratları da yükselecek.

YORUMLAR 2
  • kahtali 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi tamam tamam bu sene de sampiyon olsun gs ne de olsa on sene de bir oluyorlar:-D :-D :-D :-D :-D
    Cevapla
  • kahtali 7 yıl önce Şikayet Et
    rabbim bu adaletsizliginizi size birakmayacak gs yonetimi
    Cevapla