Dünya devleri Mario Gomez'e talip oldu!

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı büyük bir merak konusu olan Alman golcü Mario Gomez adeta paylaşılamayan adam haline geldi.

Dünya devleri Mario Gomez'e talip oldu!
Dünya devleri Mario Gomez'e talip oldu!
GİRİŞ 03.05.2016 13:28 GÜNCELLEME 03.05.2016 13:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon başı Fiorentina'dan kiralık olarak transfer edilen ve satın alma opsiyonu sadece 1000 Euro gibi sembolik bir rakam olan Gomez'in, sezon sonunda ayrılıp ayrılmayacağı hala merak edilen bir konu.

Daha önce 21 Nisan olan karar verme süresini özel istekle 9 Mayıs'a kadar uzatan Gomez'in ayrılma kararı aldığı haberi, kritik Galatasaray maçı öncesi gündeme bomba gibi düştü.

5 KULÜBÜN KISKACINDA

Beşiktaş yönetimi Mario Gomez ile ilgili yeni bir gelişme olmadığını ve oyuncunun henüz bir karar bildirmediğini belirtirken,hem menajer hem de İtalya kaynaklı bilgiler ise Gomez'in Türkiye de kalmayacağını bildirdiği yönünde.

Golcü oyuncuyu takımda kalması yönünde ikna etmeye çalışan yönetim, O'nu İngiltere'ye götürmek isteyen menajerler, ve İtalya'ya dönmese bile kendisini satarak yüksek bir bonservis bedeli kazanmak isteyen Fiorentina arasında gidip gelen Gomez'in durumu karmaşa halini almış durumda.

İngiltere'den M.Unitedt ve M.City'nin Gomez için yarıştığı ve 20 milyon Euro'ya varan tekliflerle Fiorentina ile görüşmeler halinde oldukları yabancı basından gelen bilgiler arasında.Bunun yanısıra Alman ekibi Wolfsburg'ta Gomez'i transafer etmek isteyen bir başka takım olarak son günlerde ortaya çıktı.

SON DURUMU GOMEZ AÇIKLAYACAK

Tüm bu gelişmelere karşın hiç bir şey yokmuş gibi oynayan ve gollerini atmaya devam eden Alman Panzerinin resmi bir açıklama yapmadığı sürece transfer haberlerinin manşetinde yer almaya devam edeceği de bir gerçek.

Hakkında çıkan haberler sonrasında yaratılmaya çalışılan kaos ortamından oldukça rahatsız olan Mario Gomez'in gün içinde resmi olarak açıklama yapıp "Geleceğim ile ilgili kararı henüz vermedim.Sadece şampiyonluğa odaklanmış durumdayım" demesi bekleniyor.

FİKRET ORMAN "ŞU AN BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİ MARİO DEĞİL"

Başkan Fikret Orman ise bu sabah Sapanca'da katıldığı panel sonrası yaptığı açıklamada "Mario'yu çok seviyoruz. Fakat profesyonel hayat. Türkiye'nin en iyi santrforu bizde Cenk Tosun. Mario Gomez için bir "elvada" bildirimi yok. Şu anda Beşiktaş'ın gündemi bu değil, gündemimiz şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Turgay TURHAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok Ayıp. Ölmüş adamı Beşiktaş diriltti siz kalkmış eski takımlarından birinin resmi ile foto yayınlıyorsunuz. Çok ayıp. İnşallah bunu Beşiktaş düşmanlığı olarak yapmamışsınızdır. Bu tam hainlik olur.
    Cevapla