Beşiktaş'tan son dakika açıklaması! Mario Gomez...

Beşiktaş'ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kalıp kalmayacağı merak konusu olan Mario Gomez ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'tan son dakika açıklaması! Mario Gomez...
Beşiktaş'tan son dakika açıklaması! Mario Gomez...
GİRİŞ 03.05.2016 12:58 GÜNCELLEME 03.05.2016 12:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın bu sezonki zirve yürüyüşünde en önemli aktörlerden biri olan Mario Gomez'le ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Daha önce karar vermek için ek süre isteyen ve 9 Mayıs'a kadar Beşiktaş'tan opsiyon olan Alman panzeri yeni bir talepte bulundu.

Çebi tarih verdi

Menajeri aracılığıyla Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşmeleri yürüten Gomez yeni bir tarih istedi. Alman yıldız, kararını 30 Mayıs'ta vermek istediğini bildirdi. Çebi, Gomez'in menajerine yönetim olarak tutumlarını ileterek, "Kendi kararımızı bildirdik. Kalmasını istiyoruz. Yola onunla devam etmek istiyoruz. Bu tür bir talebi oldu. Biz de olumlu karşıladık" diye konuştu.

Mario Gomez'in, en geç 30 Mayıs'a kadar Beşiktaş'a kararını bildirmesi ve sonrasında tarafların yeni bir yol çizmeleri bekleniyor. Gomez'in, Beşiktaş'ta kariyerinin ikinci baharını yaşamasının ardından ismi başta İngiliz kulüpleri olmak üzere birçok Avrupa devi ile anılmaya başlanmıştı.

YORUMLAR 1
  • Özcan ERBİL 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin, Gomezi Gomez yapan BJK'dır. Ununu Elemiş, Eleğini Almış durumda iken, BJK onu aldı ve yeniden hayata döndürdü adeta. Ben bir FB'li olarak, Gomezin yerinde olsam, boş mukaveleye imza atar, yine de BJK'da kalırım. Nankörlük yapmasın.
    Cevapla