Maç öncesi Tolga Zengin şoku! 'Utanmaz adam'

Beşiktaş'ın sahasında Kayserispor'u 4-0 yendiği mücadelede Tolga Zengin kale arkasında bulunan taraftarlarla tartıştı.

Maç öncesi Tolga Zengin şoku! 'Utanmaz adam'
Maç öncesi Tolga Zengin şoku! 'Utanmaz adam'
GİRİŞ 01.05.2016 11:24 GÜNCELLEME 01.05.2016 14:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hafta içinde idmanda Olcay ve Tolgay arasında yaşanan kavganın ardından dün de Kayseri maçı öncesi Vodafone Arena’ya ısınmaya çıkan Siyah-Beyazlılar’da Tolga Zengin taraftara tavır yaptı.

Tribünleri dolduran taraftarların yedek kaleci Denys Boyko’yu kendisinden önce tribünlere çağırmasına bozulan deneyimli eldiven daha sonra kendisinin çağrılması üzerine önce tribüne gitmedi.

Daha sonra kendisi lehine tezahüratların artması üzerine Tolga, ağır hareketlerle istemeye istemeye gönülsüz şekilde taraftara gitti. 

Tribüne çağrılması üzerine ilk etapta gitmeyen Tolga Zengin’e bazı taraftarlar tepki gösterdi. Bir taraftarır deneyimli kalecinin taraftara tavır alması üzerine “Seni çağırıyoruz, neden gelmiyorsun. Utanmaz adam” şeklinde bağırdığı duyuldu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 7
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen cagirinca gidiyormusun heryere. tribundeki kuçu kuçu..
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasliyim fakat carsi ve diger gruplar hep ceplerini dusunen amigolar tarafindan kuruldu. Billetlerden kombine ler den cebe indirdikleri paranin haddi hesabi yok! Terbiyesizlik yapmamak gerek taraftar taraftarligini futbolcuda futbolcu olmayi bilmeli.
    Cevapla
  • arif gören 7 yıl önce Şikayet Et
    Asıl "utanmaz adam" olan; beyefendi ve düzgün insan Tolga'ya bu lâfı söyleyen terbiyesiz heriftir. Böyleleri tribünleri terketmedikçe futboldaki rezillikler bitmez.
    Cevapla
  • izleyici 7 yıl önce Şikayet Et
    yaziktir gunahtir tolga ve olcaya sahip cikalim ve nankorluk etmeyelim. hic mi takima katkisi olmadi bunlarin, biraz saygili olalim. taraftariz diye asip kesmeyelim ve sahip cikalim. medya ve besiktas düşmanları zaten birbirimize dusurmeye calisiyorlar. biraz akli selim davranalim.
    Cevapla
  • taybaran 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas gibi bir takimda cagrilmayi birak mac kadrosuna girememek bir onurdur.Havayi birak ,Rustu recber gibi bir idolden her yonuyle ornek al,isine bak.Unutma tolga ,sen besiktasa degil besiktas sana isim yapiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle