Beşiktaş idmanında şok kavga! Gergin anlar

Kayserispor'u ağırlayacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürürken, idmanda gergin anlar yaşandı, Oğuzhan ise idmanı yarıda bıraktı.

GİRİŞ 27.04.2016 13:22 GÜNCELLEME 27.04.2016 14:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen idmanda ise moral bozucu olaylar yaşandı.

Önce Olcay ve Tolgay kapıştı

Kayserispor karşısında kesinlikle puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş'ta idmanlar hırs ve sertlik içinde geçiyor. Bu sertlikler ise zaman zaman gergin anların yaşanmasına sebebiyet veriyor.

İdmanda Olcay Şahan'ın Tolgay Arslan'a sert müdahalesi sonrası gergin anlar yaşanırken, Tolgay takım arkadaşına tepki gösterdi. Ortalık bir anda gerildi ve tartışma büyüdü. Tolgay kendisine sert giren Olcay'la burun buruna geldi ve kafasıyla takım arkadaşını ittirdi.

Sonra Oğuzhan şoku

İki oyuncu arasındaki bu gerginlik takım arkadaşlarının araya girmesiyle çözülürken, kısa bir süre sonra ise Oğuzhan Özyakup sakatlandı ve idmanı yarıda bıraktı. Sağ ayağı burkulan Oğuzhan'la ilgili, kulüp doktoru Sarper Çetinkaya, "Tedbir amaçlı çıkardık. ÖnemLi bir durum söz konusu değil" açıklamasını yaptı.

Sorun yok

Antrenman sonrası ise Olcay ve Tolgay, olayı büyütmeden hiçbir olumsuzluk yaşanmamış gibi tavır sergilediler ve barıştılar.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 8
  • İnandıkmı 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav dün Tolgayla Olcay olay sonrası resim çekilip sosyal ortamdan bi sorun olmadığını açıkladılar. Hala inatla ısrarla olay ısıtılıp manşetten önümüze getiriliyor. Acaba neden? Puan durumuna bakınca cevap ortada...
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    he he
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Tolgay efendi Gökhan törenin izinden gidiyor. terbiyesiz bınlar
    Cevapla
  • eagle 7 yıl önce Şikayet Et
    Avucunu yalar Besiktasin takilmasini bekleyen. Sampiyon Besiktas olacak evelAllah o kadar!
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Tolgay'ı gönderin gitsin bi işe yaradığı yok zaten. şu pozisyonda da Olcay sesini çıkarmamış ısrarla üstüne yürüyor. Futbolcu önce karakterli olacak yoksa üstün yetenek olsa boş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle