Mario Gomez'in aklını karıştıran takım!

Fiorentina’dan kiralık olarak Beşiktaş’a katılmasının ardından patlama yapan Mario Gomez’in, geleceğiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Mario Gomez'in aklını karıştıran takım!
Mario Gomez'in aklını karıştıran takım!
GİRİŞ 27.04.2016 09:48 GÜNCELLEME 27.04.2016 09:58

Kara Kartal’a 2017 yılına yani İtalyan ekibindeki sözleşmesinin bittiği döneme kadar kiralanan Alman futbolcunun, menajeri Uli Ferber aracılığıyla ikinci kez Fiorentina’nın kapısını çalarak, “Sizinle olan bağımı koparın. Sözleşmemi fesh edin” talebinde bulunduğu öğrenildi. Bu konuda Floransa kulübüne yaptığı, ilk teklifin geri çevrilmesi sonrasında ikinci kez, “Gelecek yıldaki alacağım 7,5 milyon Euro’ya karşılık bonservisimi verin” diyen başarılı futbolcunun, bu konuda yine olumsuz yanıt aldığı ve Euro 2016 öncesinde yine boşa çıkamadığı bildirildi.

Sadece Fiorentina’ya dönebilecek

Bu gelişme sonrasında Beşiktaş’la yaptığı kontratı sürdürmek zorunda kalan Mario Gomez, bu konuda 9 Mayıs’a kadar Siyah-Beyazlılar’a, ‘Ya tamam ya devam’ cevabını verecek. 8 Mayıs’ta Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray derbisi sonrasında Siyah-Beyazlı idarecilerle masaya oturacak olan Gomez, eğer Kara Kartal’da gelecek sezon yola devam etmeyeceği yönünde görüş bildirirse, sözleşmesindeki özel madde sebebiyle sadece Fiorentina’ya geri dönebilecek. Bu ihtimal dahilinde Fiorentina, 2016-17 sezonunun başında ya da ara transfer döneminde Gomez’i başka bir kulübe satarsa bonservisin yüzde 30’unu Beşiktaş alacak.

City aklını karıştırıyor

Manchester City’nin başına geçecek olan Katalan teknik direktör Pep Guardiola’nın, Gomez’i bu takıma götürmek istediği iddialarının Gomez’in aklını karıştırdığı belirtildi. Başarılı futbolcunun, Fiorentina ve Beşiktaş’ın arasındaki kendisini bağlayıcı durumu bu sebepten dolayı iptal etmeye çalıştığı ifade edildi.