Tolga Zengin hatalarıyla şaşırtıyor

Beşiktaş'ta genel olarak iyi bir performans sergileyen Tolga Zengin, kritik dönemlerde yaptığı hatalarla takımını zor durumda bırakıyor.

Tolga Zengin hatalarıyla şaşırtıyor
Tolga Zengin hatalarıyla şaşırtıyor
GİRİŞ 24.04.2016 14:00 GÜNCELLEME 24.04.2016 14:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı takımın, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Sporting Lizbon ekibine 3-1 yenilerek organizasyondan elendiği maçta yediği goller nedeniyle ağır bir şekilde eleştirilen Tolga Zengin, dün oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında ise yine hatalarıyla ön plana çıktı.

Maçta Akhisar Belediyespor'un kaydettiği üçüncü gol öncesinde, atılan geri pasta topu ıskalayan tecrübeli kaleci, karşılaşmanın son bölümünde ise büyük bir hataya daha imza attı. Rakip takım hücumunda kalesini terk eden Tolga Zengin, uzaklaştırmak istediği topu Akhisar Belediyesporlu futbolcu Soner Aydoğdu'nun olduğu tarafa attı. Soner'in, orta sahadan boş kaleye gönderdiği top ise üst direkten döndü.

Tolga Zengin, maçtaki kötü performansıyla sosyal medya başta olmak üzere siyah-beyazlı taraftarların eleştirilerinin hedefi oldu.

Boyko da çare olamadı

Beşiktaş'ın devre arasında Tolga Zengin'in alternatif olarak renklerine bağladığı Denys Boyko ise hayal kırıklığı oluşturdu.

Ukraynalı kaleci, siyah-beyazlı formayı giydiği 4 maçın 3'ünde kalesini gole kapatamadı.

Beşiktaş, Boyko'nun forma giydiği Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçlarında Torku Konyaspor'a 2-1 ve 1-0'lık skorlarla mağlup olarak elendi.

Siyah-beyazlı takım, Boyko ile çıktığı Süper Lig maçlarında ise Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti, Kasımpaşa'ya 2-1'lik skorla yenildi.

Teknik direktör Şenol Güneş, bekleneni veremeyen Ukraynalı kaleciyi son maçların 18 kişilik kadrolarına bile dahil etmedi.

YORUMLAR 6
  • bireysel 7 yıl önce Şikayet Et
    koy kaleye genç günayı vesselam...
    Cevapla
  • dede korkut 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi kaleci kötü gol yer ifadesini bırak da başkaları doğrulasın
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    ismail de tolgayla yaraşıyor
    Cevapla
  • yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    3 yıldır aklı trabzonda kaldı forma bjk olsada ruhu trabzonda fenerin şapiyonluğunu sindiremedi bir türlü tipik sijofrenik vakka sanal medyada kadın gibi fenere laf yetiştireceğine oynasaydın.
    Cevapla
  • Aziz ALTINTAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Tolga her zaman maçların kritik anlarında hatalar yapıyor açıkları çok dikkat zaafları var trabzondada hatalar yapıyordu beşiktaştada yapıyor onun için yetersiz bir kaleci bence ileride hatalardan ders alırsa biraz daha iyi olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle