Çağlar Söyüncü bombası! İki kulüp anlaştı

Transferde atağa kalkan Beşiktaş Yönetimi, genç yıldız adayı Çağlar Söyüncü konusunda amacına ulaştı.

Çağlar Söyüncü bombası! İki kulüp anlaştı
Çağlar Söyüncü bombası! İki kulüp anlaştı
GİRİŞ 24.04.2016 12:49 GÜNCELLEME 24.04.2016 12:49

Başkan Fikret Orman ve yönetici Erdal Torunoğulları, dün Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’la 19 yaşındaki stoperin bonservisi konusunda 3 milyon TL’ye el sıkıştı.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, dünkü Akhisar Belediye mücadelesinde bu konudaki ilk adımını attı.
 
Başkan Fikret Orman ve kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Çağlar Söyüncü için öğle saatlerinde kulübü Altınordu’yla masaya oturdu. 19 yaşındaki stoper için Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’la kulüp tesislerinde kıran kırana bir pazarlık gerçekleştiren Başkan Fikret Orman, Özkan’la el sıkıştı. Almanya ekipleri; Freiburg ve Bayer Leverkusen’in de peşinde olduğu genç yıldız adayı için daha önceden İzmir ekibinden aldığı önceliği kullanan ve bu takımların önüne geçen Başkan Orman, 3 milyon TL artı bir dahaki satışından yüzde 30’luk pay önererek Çağlar’ın bonservisini alma konusunda amacına ulaştı.
 
İmzalar sezon sonunda
 
Görüşmenin ardından tesisleri gezen taraflar, alt yapı çalışmaları konusunda da bir dizi görüşmelerde bulundu. Gelecek dönemden itibaren ortak projelere imza atabilecekleri öğrenilen Beşiktaş ve Altınordu Yönetimleri’nin; Çağlar’ın transferi konusunu sezon sonunda resmiyete bağlayacağı bildirildi. 

KAYNAK: FANATİK