Güneş: Polis polisliğini yapsın

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medicana Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş: Polis polisliğini yapsın
Güneş: Polis polisliğini yapsın
GİRİŞ 16.04.2016 21:50 GÜNCELLEME 16.04.2016 21:50
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Şenol Güneş, "Her maç zor. Rakibin yükselen bir form grafiği var. Bize karşı ilk yarı yüksek tempoda oynadılar, ikinci yarı düştüler. Maç kontrolü bizdeydi, son yediğimzi gole kadar başarılıydık. beck'in kartı dışıdna oyuncularıma olumsuz bir şey söyleyemem. Çok gereksiz bir kart gördü. Gomez, İsmail de sınırdaydı" dedi.

Açıklamalarına devam eden Güneş, "Biz giriş ve çıkışlarda sürekli hakaretlere maruz kalıyoruz. Devletin polisi polisliğini yapsın. Kulüplerin polisi değiller. Çok çirkin bir görüntü vardı, bu olumsuzluğu bir daha görmek istemiyoruz. Temsilciye de söyledim, bize sakin olun demek yerine o olay engellenmeli" diye konuştu.

YORUMLAR 27
  • Bjk 8 yıl önce Şikayet Et
    Senol hoca sen gorevini tùrk polisi kadar yapsaydın $imdiye coktan ßampiyon olmuștu .Bu kadro bu yüzden senin bu luzumsuz konu$maların yüzden ilan edemedi sampiyonlugunu gorevini yap
    Cevapla
  • Gokhan ilden 8 yıl önce Şikayet Et
    Birisi bu adama spor musabakalarında alınacak tedbirlerden klüp yönetimlerinin sorumlu olduğunu anlatsın. Orada güvenliği ev sahibi takım özel güvenlik ile sağlamak zorunda. Paraya kıyamadıkları için validen polis istiyorlar. Onlarda verdim gitti diyor. Polisin asli görevi bu değil. Genel kamu güvenliği. Şenol küfürlere çok icerlemis anlaşılan. Ya polise yapılan küfürler. Bari onlar için de ayrıca polis gorevlendirilsin.
    Cevapla
  • Muhafaza 8 yıl önce Şikayet Et
    Polis orda siz gelmeden 5 saat once gelip sizden 5 saat sonra gittiğini ve bunun ek gorev oldugunu bilionmizmu acaba. Polise laf atmayan bir siz kaldınız zaten...
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede polise sallamayan bir teknik filozof kalmıştı polis teşkilatı açıklama yapıp bu gezici müsbettesini kınamalı
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu gezici polis düşmanı içindekileri dışarı vuruyor yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle