Cumhurbaşkanı Erdoğan 39 yıl sonra aynı yerde

Recep Tayyip Erdoğan 1977'de ilk kez çimlerine ayak bastığı Beşiktaş Mithatpaşa Stadı'nda 39 yıl sonra Cumhurbaşkanı olarak açılış yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 39 yıl sonra aynı yerde
Cumhurbaşkanı Erdoğan 39 yıl sonra aynı yerde
GİRİŞ 10.04.2016 14:02 GÜNCELLEME 11.04.2016 06:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın merakla beklenen yeni stadı Vodafone Arena'nın protokol açılışı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer devlet adamlarının katılımıyla gerçekleşecek.

Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere üst düzey bürokratlarla birlikte parti liderleri, Süper Lig takımlarının başkanları, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de açılışta hazır bulunacak.

Açılış sebebiyle statta ve çevresinde çok geniş güvenlik önlemlerinin alınacağı bildirildi. Saat 16.30'daki organizasyonda sembolik başlama vuruşunu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı ifade edildi. Bunun ardından ise Cumhurbaşkanı ve beraberindekilerin statla ilgili tüm birimleri tek tek dolaşıp, görevlilerden ayrıntılı bilgi alacağı belirtildi.

39 yıl öncesinden o fotoğraf...

1977'de İETT forması giyerken o dönem ismi Mithatpaşa Stadı olan Vodafone Arena'da ilk pozunu veren Recep Tayyip Erdoğan, 39 yıl sonra aynı stadyumda açılış yapma şerefine layık olacak.

YORUMLAR 14
  • ak udf 8 yıl önce Şikayet Et
    oturmadini kalkmasino bilen afamin eli opulur
    Cevapla
  • Fatima 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ondan razı olsun. Başımizdan eksik etmesin her turlu kötülükten korusun ömrüne ömür katsin gariplerin kimsesidir o
    Cevapla
  • akıncı 25 8 yıl önce Şikayet Et
    ...Selam olsun Akıncı Beyine...Devletimiz ve Ümmet dahada bir uyanışta hayırlısıyla...
    Cevapla
  • deep..impact 8 yıl önce Şikayet Et
    işte %1000000 YERLİ ve MİLLİ Lider..,
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    O zamanda delikanli simdi de delikanli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle