Şenol Güneş o isim için uyardı! 'Ekstra dikkat'

Şenol Güneş, Eren Derdiyok'a özel önlem almak için Marcelo ve Necip Uysal'ı uyardı.

Şenol Güneş o isim için uyardı! 'Ekstra dikkat'
Şenol Güneş o isim için uyardı! 'Ekstra dikkat'
GİRİŞ 03.04.2016 09:49 GÜNCELLEME 03.04.2016 09:49

Süper Lig’de yarın Kasımpaşa’ya konuk olacak lider Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş de öğrencilerine bu zorlu maça hazırlamaya devam ediyor. Şampiyonluk yolunda yaşanacak bir puan kaybının telafisinin çok zor olacağı dönemlere girdiklerini belirten Güneş, “Kasımpaşa’nın son haftalardaki kötü görüntüsü sizi yanıltmasın. Ligin en iyi kadrolarından birine sahipler. Bu maçla beraber çıkışa geçmek isteyeceklerdir. Kendi futbolumuzu oynamamız halinde bu maçı da galibiyetle kapatırız” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli hoca, bu zorlu maçta rakibin en etkili silahı olarak gözüken Eren Derdiyok için ise savunmada görev vereceği Necip ve Marcelo’yla ise özel bir görüşme yaptı. 

‘EN UFAK HATA PAHALIYA MAL OLUR’ 

İlk yarıda 3-3 biten mücadelede 2 golle yıldızlaşan Türk asıllı İsviçreli santrforun çok tehlikeli bir isim olduğunun altını çizen Güneş’in “Eren bu ligin en iyi forvetlerinden biri. İlk maçta bize çok zorluk çıkardı. Fizik olarak da çok güçlü. Özellikle hava toplarında tedbiri bir an bile elden bırakmamalıyız. Yapacağımız en ufak hata bize pahalıya mal olabilir. Bunun için ekstra dikkat gösterelim ve bu maçı da kayıpsız atlatıp liderliğimizi sürdürelim” dediği öğrenildi.