Milosevic, Beşiktaş'a dönecek mi?

Beşiktaş'ın Hannover 96'ya kiraladığı İsveçli savunma oyuncusu Alexander Milosevic, Almanya'da mutlu olduğunu söyledi.

Milosevic, Beşiktaş'a dönecek mi?
Milosevic, Beşiktaş'a dönecek mi?
GİRİŞ 30.03.2016 13:18 GÜNCELLEME 30.03.2016 13:18

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover 96'ya kiraladığı İsveçli savunma oyuncusu Alexander Milosevic, Almanya'da mutlu olduğunu söyledi.

Milosevic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bir futbolcu için en önemli iş, ilk 11'de forma giymek. Ben de dünyanın en iyi liglerinden birinde ilk 11'de forma buluyorum. Harika bir ortam var. Devamlı oynayarak kendimi geliştiriyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Doğal olarak Almanya ve Hannover 96'da çok mutluyum." dedi.

"AYRILIP AYRILMAYACAĞIMI SEZON SONU GÖRECEĞİZ"

Beşiktaş ile 2017-18 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaş'ta uzun süre yedek kalmak beni üzdü ama hiçbir zaman sorgulamadım, dert etmedim. Zaten bu sene çok iyi sonuçlar alan ve şampiyonluğa oynayan bir Beşiktaş var. İşler iyi gittiği için yedek kalmayı sorgulayıp, teknik direktöre şikayette bulunmadım. Beşiktaş ile sözleşmem devam ediyor. 'Beşiktaş'ta mı kalacağım, Hanover 96'da mı devam edeceğim' bunu şimdiden kestirmek zor. Sezon sonunda göreceğiz." şeklinde konuştu.

Çek Cumhuriyeti maçında 65. dakikada oyuna girerek yeniden milli formasına kavuşan Milosevic, "Hannover 96'da düzenli forma bulduğum için Fransa'ya hazır bir şekilde gideceğim. Fizik olarak da hazır olduğum için EURO 2016'da milli takımın formasını giyme şansı bulacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Çek Cumhuriyeti maçında, Beşiktaş'tan eski takım arkadaşı Tomas Sivok'u görmekten çok mutlu olduğunu dile getiren Milosevic, Bursaspor'da oynayan deneyimli stoperle sarılarak hasret giderdiklerini de anlattı.