Q7'den F.Bahçelileri çıldırtan mesaj

Braga'nın Fenerbahçe'yi 4-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmesine bir tepki de Ricardo Quaresma'dan geldi.

Q7'den F.Bahçelileri çıldırtan mesaj
Q7'den F.Bahçelileri çıldırtan mesaj
GİRİŞ 18.03.2016 00:51 GÜNCELLEME 18.03.2016 00:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Braga'nın Fenerbahçe'yi 4-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmesine bir tepki de Beşiktaş'ın Portekizli'si Ricardo Quaresma'dan geldi.

Maçı evinde izleyen Quaresma, 4-1 biten maç sonrası televizyon görüntüsünü paylaşarak "Tebrikler Braga" mesajı paylaştı.

Quaresma'nın bu mesajı sosyal medyada büyük ses getirdi. 

YORUMLAR 15
  • ismail aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Sporting lizbona 3-1 yenilincede sevinmiş mi Quaresma şüphe duydum şimdi...
    Cevapla
  • esat 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben GS'liyim. Ama dün fenerbahçeye haksızlık yapıldı. Gevur hakem gevur olduğunu gösterdi. Kimse dalga geçemez. İzin vermeyiz. Böyle soytarıları da adamdan saymayız.
    Cevapla
  • HUKUKÇU 8 yıl önce Şikayet Et
    SORUMLU KİM? Fenerbahçenin bu duruma düşmesinin sorumlusu: hakem+pereira+aşırı itiraz eden futbolcular. Kardeşim sen sahada futbolunu oyna nokta. pereira takım yenilsin diye diegoyu oynattı ve ozanı oynatmadı ve volkanı ilk 11 de başlatmadı veya maça erken sokmadı. Nani pas vermeden gol pozisyonunu acaba bilerek mi harcadı. Bunlar soru işareti. Sonuç olarak Fenerbahçeyi ve Türk futbolunu kötü gösterdiler.
    Cevapla
  • sevcan inegöl 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam ülkenin parasını yiyor,dalga geçiyor sonra.Acaba Arda Real Madrid Türkiye den bir takıma yenilince aynı şeyi yapsa oradaki İspanyollar,Realliler ve hatta Barcalılar Arda ya "adamsın "dermiydi..Yoksa bu hasetlikler,saçmalıklar benim ülkeme mı özgü.
    Cevapla
  • abi 8 yıl önce Şikayet Et
    anlayacağını bilsem zaman ayırırdım çok çok derine inmemiz gerek ....
    Cevapla
  • abi 8 yıl önce Şikayet Et
    adam :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle