Güneş'ten F.Bahçeli yöneticiye şike iması!

Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından F.Bahçeli yönetici Önder Fırat'ın tweetİ gündeme bomba gibi düştü. Güneş'in buna yanıtı gecikmedi.

Güneş'ten F.Bahçeli yöneticiye şike iması!
Güneş'ten F.Bahçeli yöneticiye şike iması!
GİRİŞ 16.03.2016 10:06 GÜNCELLEME 16.03.2016 10:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

F.Bahçeli yönetici Önder Fırat, derbi biter bitmez “Uyu uyu YAT uyu:))” diye tweet attı Şenol Güneş, buna “O iddiayı ortaya atanlar bu işi daha önce yapanlardır” yanıtını verdi.

Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından Fenerbahçeli yönetici Önder Fırat'ın attığı bir tweet gündeme bomba gibi düştü. Şenol Güneş'in buna yanıtı gecikmedi. Derbinin bitmesinden saniyeler sonra "Uyu, uyu YAT uyu :))" diye bir tweet atan Önder Fırat'ın paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Beşiktaşlı taraftarlar "Trabzonspor yattı" imasında bulunan Fırat'a sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi. Ancak tartışma bununla kalmadı. Maç sonu basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e "Trabzonspor, Beşiktaş'a yattı şeklinde söylentiler var. Bu duruma ne diyorsunuz?" sorusu soruldu. Güneş, bu soru üzerine resmen patladı!

2010-11 GÖNDERMESİ 

Tecrübeli teknik adam, konuyla ilgili olarak "Trabzonspor'un yattığını iddia edenler bu işi daha önce yapanlardır. Bana bir daha böyle sorular sormayın" ifadesini kullandı. Şike iddialarının olduğu 2010-2011'de Trabzon'u çalıştıran Güneş, o dönem soruşturmaya uğrayan Fenerbahçe'ye ve yöneticisi Önder Fırat'a göndermede bulundu.

'YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ!'

F.Bahçeli yönetici Önder Fırat'ın imalı tweetine bir cevap da Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak'tan geldi. Albayrak, "Biz, hedefimize kenetlenmiş bir Beşiktaş olarak başkanından taraftarına hepimiz kol kola şampiyonluğa doğru emin adımlarla gidiyoruz. Hiç kimse bizi futbol dışı adımlarla yolumuzdan alı koyamaz" diyerek Önder Fırat'ın mesajına tepki gösterdi.

Albayrak, maçın hakemi Bülent Yıldırım ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Hep aynı şeyleri söylüyoruz.Türkiye futbolda bir yere gelmek istiyorsa, futbolun ön planda olmalı, futbol konuşulmalı. Hakemler değil. Hakemlerin ön planda olmadığı, hakemlerin adaleti herkese eşit dağıttığı bir futbol istiyoruz. Hakemlerin cesurca gördüklerini çalmalarını istiyoruz. Bütün Türkiye gördü. Penaltı pozisyonu ve geri pas var."

YORUMLAR 20
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    sırf son hafta fener ve beşiktaş maçlarında hakemlerin tutumları bile fenerin ne olduğunu açıkça ortaya koyuyor. çok eskiye gitmeye gerek yok. eski dediğim, birkaç hafta öncesi. fener gol atamayınca hakemin devreye girdiği, penaltı ve kırmızıların havada uçuştuğu maçlar...
    Cevapla
  • baran 8 yıl önce Şikayet Et
    su bjklilerde şikeden bahsederler yaa ne diyelim biz diyeceyimizi diyelimde :P alem buysa kral fb baska soze gerek yok hele kakas senol gunese soz bıle dusmez
    Cevapla
  • hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    Şike imasında bulunan senin yöneticin diyeceğini ona söyle önce
    Cevapla
  • Ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğruları söylemiş gocunmayın febeliler. siz de her yol mubah değil mi!
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    ah şenol sen fenerli yöneticiden iyi mi bileceksin YAT manın ne olduğunu. onlar bu işlerin piri :) :)
    Cevapla
  • ben de haklıyım 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanki TS her önüne geleni deviriyordu da Beşiktaş karşısında başarısız oldu. Maçın spikeri bile söyledi: Geçen haftaki Trabzonspordan eser yok diye.
    Cevapla
  • sandokan 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun tarihinde yok Fenerin rakibini yenmek..Şenol yenememiş de Hami mi yenecek fenerin rakibini ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle