Kadıköy'den çıkış yok!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Volkan ve Nani'nin golleriyle 2-0 mağlup etti

GİRİŞ 29.02.2016 21:50 GÜNCELLEME 01.03.2016 09:23
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbide kazanan 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu.

Maça çok hızlı başlayan sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller 3. dakikada Volkan Şen ve 82. dakikada Nani'den geldi.

Bu skorun ardından derbilerdeki yenilmezliği 36 maça çıkan Fenerbahçe 53 puana yükseldi ve 1 maçı eksik 51 puanı bulunan Beşiktaş'ın 2 puan önünde liderliğe yükseldi. Beşiktaş ise ligde 8 maç sonra mağlup oldu.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor ile krşılaşacakken, Beşiktaş ise evinde Eskişehirspor'u konuk edecek.

Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 0

Stat: Ülker

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, De Souza, Diego (Dk. 61 Ozan Tufan), Alper Potuk (Dk. 61 Nani), Volkan Şen (Dk. 78 Hasan Ali Kaldırım), Van Persie

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 83 Cenk Tosun), Quaresma, Sosa, Olcay Şahan (Dk. 46 Gökhan Töre), Gomez

Goller: Dk. 3 Volkan Şen, Dk. 82 Nani (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 11 Alves, Dk. 20 Caner Erkin, Dk. 66 Volkan Şen, Dk. 79 Nani (Fenerbahçe), Dk. 20 Quaresma, Dk. 66 Sosa (Beşiktaş)

DAKİKA DAKİKA ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ
 

YORUMLAR 48
  • Körfez 8 yıl önce Şikayet Et
    her hafta fb bjk maçı oynansa kimse itiraz etmez heralde.durgun geçen fb bjk maçı hatırlamıyorum son yıllarda.dün akşam maçı izlerken yoruldum :)
    Cevapla
  • Beytullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadıköyden çıkış yok mu? Şamiyonlukla çıktık daha ne olsun :)
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    görende yenipte şampiyon oldu zanneder . zaten garantileyip geldiniz yediniz dayağı ama biz şampiyonuz diye diye gittiniz.
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt ve cetesi işbaşında
    Cevapla
  • yav hehe 8 yıl önce Şikayet Et
    bir kerede takdir edin be ilk yarı ne oynadınız sahadan silindiniz kalecinizin eli ayagına dolaştı ikinci yarıda bjk biraz daha iyiydi ama macı fener bilegiyle aldı...
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin! Fenerbahçe Beşiktaşı Futbolu ile ezdi geçti.:).
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    bir galatasaraylı olarak beşiktaş şampiyon olsun :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle