Beşiktaş - Mersin maçının hakemi değişti!

Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçının hakemi değişti. Mete Kalkavan yerine Barış Şimşek düdük çalacak.

Beşiktaş - Mersin maçının hakemi değişti!
Beşiktaş - Mersin maçının hakemi değişti!
GİRİŞ 16.02.2016 11:52 GÜNCELLEME 16.02.2016 11:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Mersin İdman Yurdu, Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta erteleme maçında yarın akşam karşı karşıya gelecek. 18 Ocak 2016'da oynanan maçı, yoğun kar yağışı yüzünden hakem Mete Kalkavan tarafından 5. dakikada tatil edilmişti. Futbol Federasyonu tarafından yapılan erteleme ile ilgili açıklama ve talimatlar uyarınca yarın akşam oynanacak müsabaka, 5. dakikadan başlayacak ve 85 dakika oynanacak. Bu kritik mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek.

Süper Lig'de 45 puan ve 2 maç eksiği ile Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada bulunan Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak zirve yarışında yara almak istemiyor.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN 4 MAÇTA 4. STOPER İKİLİSİ

İlk yarıda kadroda olan 3 stoperi devre arasında gönderen Beşiktaş'ta, ikinci devre için stoper olarak Rhodolfo ile yeni transferler Alexis ve Marcelo kalmıştı. Sayı olarak eksik kalınan bu bölgedeki sorunu mecburen takım içinden çözeceklerini açıklayan teknik direktör Şenol Güneş, art arda yaşanan talihsizlikler yüzünden daha 3 maçta 4 kez stoper ikilisi değiştirmek zorunda kaldı.

Hava muhalefeti sebebiyle ilk iki haftayı maç yapmadan geçiren Beşiktaş, geçen haftaki Gaziantepspor maçı ile ikinci devreye start vermişti. Gaziantepspor maçına defansta Rhodolfo-Marcelo ikilisi ile başlayan Şenol Güneş, Brezilyalı stoperin çapraz bağ sakatlığı nedeniyle karşılaşmayı Marcelo-Alexis ikilisi ile bitirdi. Hafta içinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçına da yine Marcelo-Alexis ikilisi ile başlayan Güneş, bu kez de Marcelo'nun 63. dakikada kırmız kart görmesiyle maçı Necip-Alexis şeklinde tamamladı.

Süper Lig'in 21. hafta maçı olan Medipol Başakşehir deplasmanında ise Marcelo'nun cezalı olmasıyla stoperde Necip-Alexis ikilisini oynatan Şenol Güneş, yarın akşamki Mersin İdman Yurdu maçında zorunlu olarak 4. değişik stoper ikilisini oynatacak.

Marcelo ve Alexis, Mersin İdman Yurdu maçının ertelendiği tarihte kadroda olmadığı için kurallar gereği yarın akşam sahada olamayacaklar. Bu durumda Şenol Güneş'in stoper ikilisi olarak tek alternatifi Tosic ve Necip kaldı. Yarın akşam defansın ortasında Necip ve Tosic'i oynatacak olan Şenol Güneş, böylece son 4 maçta 4 değişik stoper ikilisi ile oynamış olacak.

Siyah-beyazlı takımda Marcelo ve Alexis gibi kaleci Denys Boyko da Mersin İdman Yurdu maçında yine kurallar gereği kadroda olamayacak. Kaleyi Tolga Zengin'in koruyacağı mücadelede yedek kulübesinde Günay Güvenç oturacak.

Tecrübeli teknik adamın sahaya Tolga-Beck-Tosic-Necip-İsmail-Atiba-Oğuzhan-Gökhan Töre-Sosa-Quaresma ve Mario Gomez 11'i ile çıkması bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • ilhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ondan sonra Beşiktaşlılar neden hakemden dert yanıyor diyorlar.Hükümet futboldaki şu adaletsizliğe kirli oyunlara dur demeli
    Cevapla
  • kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    donk barış şimşek ertelenen maç ve bu maça verilmesi hmmm
    Cevapla