Muhabiri fırçaladı: Cesur olun cesur

Şenol Güneş, basın toplantısında soru soran bir muhabire tepki gösterdi.

GİRİŞ 15.02.2016 01:50 GÜNCELLEME 15.02.2016 01:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SORUYA KIZDI

Güneş, bir muhabirin sorduğu "Sosyal medyada 'Hoca, Quaresma-Olcay değişikliğini daha erken yapmalıydı' şeklinde eleştiriler var, ne diyorsunuz?" soruya kızdı.

''CESUR OLUN CESUR''

Şenol Güneş, "Sosyal medya benim muhattabım değil. Arkadaşlar cesur olun cesur. Hafta arası yine benim ağzımdan yazıyorsunuz. Şimdi de korkuyorsunuz, korkmayın ya. Böyle dolaştırmaya gerek yok. Size yardımcı olmak için söyledim. 'Neden Olcay'ı erken çıkarmadın?' diye kendin sor" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam değilmiydi agız dolusu küfür eden karakteri ne ki bunun efelik yapıyor provakötörün tam kendisi
    Cevapla
  • izleyici 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Senol hocam. Bu basin/medya zaten yokmu her zaman celme takma pesinde. Herkes görüyor Beşiktaşın iyi oynadigini, ve yeri geldigi zaman da soylemesi gerekiyor bazi seyleri. Ama durust olarak Akhisar macini da kaybettik orada hic hakem konusmadim diyor. Hakem gordugunu calmasi lazim ve adatletli olmasi lazim.
    Cevapla
  • Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu bu ve bunun gibi teknik adamlar yüzünden gelişmiyor. Galip gelince kendi başarıları mağlup olunca hakemler. İnsanda biraz olsun utanma olur sen teknik adam olarak nasıl hata yapıyorsan hakemde yapabilir. Ne çabuk unuttun Şenol hoca sizin yaptığınız çocukça bir hatadan dolayı Trabzon spor koskoca bir sezonun emeği olan şampiyonluğu fener bahçe ye kaptırdığınızı. Artı 3 büyük takımların kesinlikle ağlamaya hakkı yok çünkü her zaman kollanan taraf olmuşunuz dur..
    Cevapla
  • zaza63 8 yıl önce Şikayet Et
    bu da çok havalandı ya efendi dediğimiz bozuluyor vay arkadaş neymiş bu şöhret ya.
    Cevapla