Güneş: Hakem değil, Avcı kenara aldı

Medipol Başakşehir maçını değerlendiren Şenol Güneş, maçın hakemine tepki gösterdi.

Güneş: Hakem değil, Avcı kenara aldı
Güneş: Hakem değil, Avcı kenara aldı
GİRİŞ 14.02.2016 22:08 GÜNCELLEME 14.02.2016 22:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir maçını değerlendiren Şenol Güneş, "Bu maç kimi mutlu ettiğini bilmiyoruz. Maça kazanmak için çıktık. Rakibin ne yapacığını, onlar da bizim ne yapacağımızı biliyordu. Maçın başından sonuna kadar pozisyon üstünlüğümüz skora yansımadı. Yerleşik bir düzende göbekten golü yedik. Arkasından pozisyon bulduk, gol atamadık. 1-0’ken net pozisyonlar bulduk. Maç içinde verilmeyen çok fauller vardı. Sonra yine göbekten bir gol yedik. Direnen, savaşan, iyi niyetli oynayan böyle bir takıma takıma karşı mücadele ettik ve iki gol yedik. Biz burada Akhisar’a da buna benzer bir maç kaybettik. Zaman zaman rakip iyi oynar, hakem hata yapar. Önemli olan bizim yaptığımız" dedi.  

Maçın sonucundan dolayı kendilerinin üzüldüğünü kaydeden Güneş, "Hatalarımız da kaçırdığımız pozisyonlar da vardı. Diğerlerini konuşmayacağım çünkü speküle ediyor. Biz kazanmış olarak görüyoruz. Bu oyun anlayışını daha da geliştirmemiz gerekiyor. Rakip faül yapıyorsa buna göre oynamamız, hakem hata yapıyorsa sinirlenmememiz lazım. Futbolumuzu geliştirmeye çalışacağız. Rakipten daha iyiydik. Rakip mi biz mi üzüldük? Biz üzüldük. Oyuncularımı maçtan sonra tebrik ettim. 2-0 da olsa edecektim. Çünkü kazanmayı hak eden bir oyun oynadılar" diye konuştu.

 Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'a tepki gösteren Şenol Güneş, "Bu maça baktığımızda zaman zaman iyi işler yaptık. Bir pozisyon öncesi rakibin sarı kart görmesi gerekirken bizim oyuncumuz gördü. Allah’tan bir daha öyle bir pozisyon yaşanmadı ve oyuncumuz atılmadı.  Bize kolay kart gösteriliyor. Aynı hakemle biz beş maç kaybettik. Trabzon maçında da aynı şeyleri yaşadık. Mehmet Batdal’ı dışarı hakem değil, diğer oyuncular ve Abdullah Avcı aldı. Diğerlerine Mahmut’ta Doka'ya girmiyorum; ama maçın başında stoperin kart görmesi iyi bir şey değil" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Garip 8 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş puan kaybettiği zaman nedense hep hakem hatalı.
    Cevapla
  • bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    sen cok basarilisin hep hakem kotu zaten
    Cevapla