Vodafone Arena'da çatı skandalı! Taraftar şokta

Vodafone Arena’da çatıya döşenen malzemenin projede gösterilen çatı kaplaması ile aynı olmadığını gören taraftar hayal kırıklığına uğradı.

Vodafone Arena'da çatı skandalı! Taraftar şokta
Vodafone Arena'da çatı skandalı! Taraftar şokta
GİRİŞ 14.02.2016 13:14 GÜNCELLEME 14.02.2016 13:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın dört gözle tamamlanmasını beklediği Vodafone Arena'nın çatı kaplama işlemi başladı. Ancak stadın çatısının şeffaf olmaması, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Çünkü, stadın bugüne kadar yapılan tanıtımlarında ve internet sitesinde çatı 'komple şeffaf' olarak gösteriliyordu. Ancak yapılmakta olan membran kaplama ise maketlerdekinin aksine tepeden bakıldığında tribünleri göstermiyor. Yine tanıtımların aksine çatı düz değil, bombeli.

Stat müdürü İhsan Coşkun, “Sponsor kendine göre farklı imajlar kullanmış ama şu anda yapılan, 2013'te ilan edilen proje” dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 11
  • Anatolia 8 yıl önce Şikayet Et
    Şeffaf çatı olmasın, martı sorunu giderilemez....
    Cevapla
  • KKB 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu bir algı operasyonu.yahu taraftar nereden bilsin daha döşenmemiş,maç oynanmamış sahanın çatısını.rakip firma size bu yazıları nakit karşılığında yazdırmasın sonra!!!???
    Cevapla
  • Hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    Şeffaf olmam nedeni martıların catiyi görmeyip ölüm dalışı yapmaması için.. Beşiktaşı bu kararından dolayı kutluyorum ama bu çimlerin beslenmesine zarar verecek.. Keşke şefaf olup martılar için başka çözüm bulunsaydı
    Cevapla
  • Yavuz sultan han 8 yıl önce Şikayet Et
    seffaf olmasi bence cok mantiksiz isdir.yazin günesin altinda haril haril yanarsiniz.bombeli olmasi ise yagmur sularin yönlendirmesi icin yapiliyor.yoksa yagmur kar catiya yük bindirir.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya şeffaf statta nasıl gündüz maç yapılacak,martıların dışkısı 3 ayda o çatıyı ne hale getirir, bombe yapılması yağmur suları ile çatının kendini temizlemesi için, bi sürü sebep var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle