Şenol Güneş kararını verdi! Stoperde...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçında Alexis Delgado'nun yanında Necip Uysal'a şans verecek.

Şenol Güneş kararını verdi! Stoperde...
Şenol Güneş kararını verdi! Stoperde...
GİRİŞ 13.02.2016 11:52 GÜNCELLEME 13.02.2016 11:52

Slaven Bilic’in ardından Şenol Güneş'in de stoper sorununu Necip Uysal ile çözeceği belirtildi. Rhodolfo’nun sezonu kapatması, Marcelo’nun kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle tecrübeli hoca, 25 yaşındaki ön libero Necip’e sarıldı.

Siyah-beyazlı çalıştırıcı, yarınki Medipol Başakşehir maçında Alexis ile Necip Uysal’ı stoperde oynatacak. Geçtiğimiz sezon Bilic, 7 maçta 25 yaşındaki oyuncuyu stoperde görevlendirmişti. Necip’in savunmada oynadığı bu maçlarda Kara Kartal, 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı.

QUARESMA YİNE KULÜBEDE

Şenol Güneş'in, kalede de değişikliğe gideceği öğrenildi. Torku Konyaspor önünde iki hatalı gol yiyen Denys Boyko’nun yerine Tolga Zengin'e forma verecek. Tecrübeli teknik adam, savunmayı Andreas Beck, Alexis Delgado, Necip Uysal, İsmail Köybaşı dörtlüsünden oluşturacak. Orta saha yine Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup’a emanet olacak. Hücumda Gökhan Töre, Jose Sosa, Olcay Şahan ve Mario Gomez görev yapacak.