İbrahim Toraman: Açık ara şampiyon olurlar!

Beşiktaşlı eski milli futbolcu İbrahim Toraman, “Beşiktaş’ın açık ara şampiyon olacağını düşünüyorum.” dedi.

İbrahim Toraman: Açık ara şampiyon olurlar!
İbrahim Toraman: Açık ara şampiyon olurlar!
GİRİŞ 11.02.2016 12:40 GÜNCELLEME 11.02.2016 12:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bağcılar Belediyesi tarafından Barbaros Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ve moderatörlüğünü Yasin Dallı’nın yaptığı söyleşide konuşan Toraman, 10 yıl futbol oynadığı ve kaptanlığını yaptığı Beşiktaş’ı çok sevdiğini söyledi. Toraman, “Başka bir kulübe gitmek ve mücadele etmek bana anlamlı gelmedi. “ dedi. Televizyonda futbol yorumculuğu yaptığını da kaydeden Toraman, antrenör ve eğitimci olarak hizmet vermek istediğini anlattı. “

 “BJK AÇIK ARA ŞAMPİYON OLUR”

Süper Lig ile ilgili görüşlerini de belirten Toraman, gönlünden Beşiktaş’ın şampiyon olmasının geçtiğini ifade etti. Beşiktaş’ın oynadığı futbola övgüler yağdıran Toraman, “Beşiktaş’ın açık ara şampiyon olacağını düşünüyorum. Bir tarafta Beşiktaş, öte tarafta diğer takımlar var. Fenerbahçe ciddi transfer yaptı. Ancak, sahaya kaliteyi yansıtamadılar. Yine de önümüzde çok maç var. Şu an şampiyonluk havasına girilmemesi gerekiyor.” dedi. Seyircinin coşkulu ve enerji dolu futbolu sevdiğini de vurgulayan Toraman, çok gol atan ve pozisyona giren takımların maçlarının zevk verdiğini kaydetti. Beşiktaş’ın en büyük avantajının enerji, coşku ve dayanışma olduğunu da anlatan Toraman, taraflı tarafsız izleyen herkesin tatmin olduğunu belirtti. Toraman, Ersan Gülüm’ün ayrılması ve Rodolfo’nun sakatlanmasını hatırlatan Toraman, “Her ikisi de iyi oyuncu. Şenol Güneş, onların yerine Atiba, Necip veya Tosiç’i oynatabilir. Beşiktaş, erteleme maçlarında da puan kaybetmezse çok avantajlı duruma geçer.” şeklinde konuştu.

“BENİ EN ÇOK ANELKA ZORLADI”

Milli Takım’ın ilk maçlarda hayal kırıklığı yaşatmasına rağmen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Eleme Grubu müsabakalarına direkt katılma başarısı gösterdiğini de hatırlatan Toraman,”Futbolcular çok istediler ve inandılar. Şartlar da lehimize gelişti. Mucizevi şekilde Play Off’a katılmadan turnuvaya katılma hakkı kazandık. Milli takım genç ve güvenini kazanmış durumda. Grubumuz zor da olsa bu turnuvada iyi işler yapacağımıza inanıyorum.” dedi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Toraman, “Futbolcu olmasaydım beden eğitimi öğretmeni olmak isterdim. Öğretmenliği çok seviyorum.” dedi. Toraman yine bir soru üzerine de defans oynadığı dönemde kendisini en çok Fenerbahçe’de oynayan Fransız Anelka’nın zorladığını anlattı. Toraman ayrıca Beşiktaşlı Mario Gomez’in de en iyi yabancı futbolcu olduğunu belirterek, gol kralı olacağını düşündüğünü söyledi. Bursasporlu Serdar Aziz’i beğendiğini de ifade eden Toraman, bir zamanlar Galatasaray’da forma giyen Gheorghe Hagi’nin, Fenerbahçe’de forma giyen Alex de Souza’dan daha kaliteli futbolcu olduğunu sözlerine ekledi. 

YORUMLAR 1
  • onur 8 yıl önce Şikayet Et
    ersan gülüm gitti şampiyonluk hayal ibo..
    Cevapla