Tolga Zengin maça damgasını vurdu!

Beşiktaş'ın yeni transferii Boyko'nun yedek başladığı karşılaşmada Tolga Zengin, Gaziantepspor maçına damgasını vurdu.

Tolga Zengin maça damgasını vurdu!
Tolga Zengin maça damgasını vurdu!
GİRİŞ 07.02.2016 21:34 GÜNCELLEME 07.02.2016 21:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, Gaziantepspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti. Kritik mücadelede yaptığı kurtarışlarıyla Tolga Zengin maça damga vuran isimlerden biri oldu.

Tolga Zengin, bu akşam Gaziantepspor ile oynanan maçta adeta kalesinde devleşti. Maç boyunca beş kritik kurtarışa imza atan tecrübeli file bekçisi, siyah-beyazlı takımın kalesini gole kapattı. 1. dakikada Habibou’nun karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağa müdahale eden Tolga, özellikle 50. dakikada Chibuike’nin pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Habibou’nun yerden sert vuruşunda tecrübeli kaleci uzak direğe giden meşin yuvarlağa son anda parmak ucuyla dokunarak topu oyun alanına çeldi.

Tolga Zengin hem ilk devrenin ilk dakikalarında hem de ikinci devrenin ilk dakikalarında siyah-beyazlı takımın kalesini gole kapatarak, Beşiktaşlı futbolcuların moral motivasyonunu da artırdı. 56. dakikada da yine Habibou’nun sert şutunda Tolga Zengin topu yine parmak ucuyla kurtardı. Tecrübeli kaleci 67. dakikada ise Chibuike’nin yakaladığı net fırsatta kalesini bir kez daha gole kapattı.

Maç sonunda Beşiktaş rakibini 4-0’lık skorla mağlup ederken, siyah-beyazlı taraftarlar Tolga Zengin’e yoğun ilgi gösterdi.

YORUMLAR 4
  • ilyas 8 yıl önce Şikayet Et
    tolga yanındayız boyko seni kesemez bu sene yılın kalecisi olcan
    Cevapla
  • ende 8 yıl önce Şikayet Et
    tolga hem karakterli hem de kaliteli.
    Cevapla
  • mert34 8 yıl önce Şikayet Et
    Ah be olm bu performansını Avrupa maçlarında neden göstermiyordun şimdi ne güzel en az yarı final oynayabilecektik. Neyse rekabet işe yaramış :)
    Cevapla
  • tsli 8 yıl önce Şikayet Et
    adamsın
    Cevapla