Uluç: Beşiktaş boşuna heveslenmesin

Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında birçok açıdan önde olduğuna belirterek, "Beşiktaş şampiyonluğa heveslenmesin" dedi.

Uluç: Beşiktaş boşuna heveslenmesin
Uluç: Beşiktaş boşuna heveslenmesin
GİRİŞ 26.01.2016 00:15 GÜNCELLEME 26.01.2016 00:15
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Hıncal Uluç, Fenerbahçe - Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki penaltı pozisyonlarına değindi. Uluç, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında birçok açıdan önde olduğuna belirterek, "Beşiktaş şampiyonluğa heveslenmesin" dedi.

"AZİZ YILDIRIM KORKUSUNDAN KONUŞAMIYORLAR"

Mükemmel olmak istiyorsanız Beşiktaş'a, Galatasaray'a puan kaybettireceksiniz; Fener'in maçlarında puan kazandıracaksınız. Adını böyle koyuyorsa eğer Hürriyet, bu iş bitti. Hakemin Fenerli, medyan Fenerli. Öbür gazetelerde de Aziz Yıldırım korkusundan kimse gıkını çıkaramıyor. Türkiye'de Fenerbahçe'nin ve bunların konuşulduğu tek yer burası.

"PENALTILAR TARTIŞMALI DİYEMİYORLAR"

En azından de ki, 'Bu penaltı tartışmalıydı ama bence penaltıydı.' Hiç itirazım yok. Bir adını koy cümlenin. O kadar bahse değer görmüyorlar ki, o kadar net ki penaltılar, konuşulmaya gerek yok. Sen de bunu okuyan hakemsin ve bu hafta Fenerbahçe maçını yönetmeye çıkacaksın. Hadi bakalım yönet.

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞA HEVESLENMESİN"

Öyle şeylere artık o kadar alıştık ki, benim konum başka. Ben dediğim Beşiktaş şampiyonluğa katiyen heveslenmesin, bu iş bitti. Beşiktaş üzülmesin, Galatasaray da bitti. Onların da yetişmesine imkan yok. Beşiktaş ikinciliğini şimdiden kutlayabilir.

YORUMLAR 45
  • uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    bu camiada ki en delikanlı adam hıncal dır.
    Cevapla
  • Ferit 8 yıl önce Şikayet Et
    BJK nin ,Fenerbahçe maçı da dahil en az 10 puanı hakem kararlarıyla geldi ilk yarıda.GS nin hentbol ligi maceralarını saymıyorum bile. Fener E penaltı verilince niye cıldırıyosunuz ki bu kadar.Hakkaniyetli yönetim olsa Fener zaten 10 -15 puan farkla öndeydi.Biraz edepli ve objektif olun
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    atma ziyaaaa. fenerin dışarıdan çevrilen topla gol attığı maçtan mı bahsediyorsun?
    Cevapla
  • MUHİTTİN 8 yıl önce Şikayet Et
    HANGİ 10 PUAN SÖYLE O MAÇLARI ZİYAA FERİt
    Cevapla
  • Samir. 8 yıl önce Şikayet Et
    Hıncal paşam hiç merak etme. Bu sene Beşiktaş banko şampiyon olacak.
    Cevapla
  • Rıza 8 yıl önce Şikayet Et
    Rebelboy1903 siz feneri ilk maçta nasıl yendiniz 2 ofsayt ve faul olan golle, daha 36 atılması gereken stoperinizle...
    Cevapla
  • Rebelboy1903 8 yıl önce Şikayet Et
    sorun aziz de degil fblilerde onlarin bile kanina islemis hali saha macinda bile uc kornerden bir penalti cikartmsya calisiyorlar hemen anliyoruz fb li olduklarini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle