Güneş açıkladı: Onunla görüşüyoruz

Şenol Güneş, Türkiye Kupası'nda 1-0 kazandıkları 1461 Trabzon maçında, bir önceki karşılaşmaya nazaran daha iyi oynadıklarını söyledi.

Güneş açıkladı: Onunla görüşüyoruz
Güneş açıkladı: Onunla görüşüyoruz
GİRİŞ 15.01.2016 00:05 GÜNCELLEME 15.01.2016 00:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Güneş, "Geçen maça nazaran daha iyiydik. Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Hazırlık döneminden sonra yükü dağıtarak oynatmakta yarar görüyorum" diye konuşan tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti: "Sakatlık yaşamadan maç kazanarak gitmek bizim için önemli. Kupada herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Düşündüğümüz anlamda sonuçlar alacağımızı biliyoruz. Önemli olan ligdeki müsabakalarımız. Mersin İdman Yurdu karşısında kazanmamız ve oyun olarak da biraz daha üst seviyeye çıkmamız gerekiyor. Arkasından gelecek maçlara kadar daha iyi olacağımıza inanıyorum."

''GÖRÜŞÜLEN KALECİLERDEN BİRİ BOYKO''

Şenol Güneş, kaleci transferinde geç kalıp kalmadıklarıyla ilgili bir soruya, "Kaleci alınabilir, alınmayabilir. Geç kalınmış diye bir şey söz konusu değil. Transferin teknik, ekonomik ve idari tarafı var. Tabii alınmasını istiyoruz" cevabını verdi. Yönetim kurulunun görüşmelerini sürdürdüğünü anlatan siyah-beyazlı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kadroda sayısal bir sıkıntımız var. Transfer için iki tane mevki söyledik. Transferi bekliyoruz. Kaleci transferi sezon başından beri söylediğimiz bir şeydi. Birçok oyuncuyla konuşuluyor, hepsinde pürüz çıkıyor. Devre arasında böyle olması normal. Tabii transferler erken olsaydı daha iyi olurdu. Görüşülen kalecilerden bir tanesi Boyko, bu doğru ama olabilir de hiç olmayabilir de."

''SAKATLIKLAR ÇOK CİDDİ GÖZÜKMÜYOR''

Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan İsmail Köybaşı'nın son durumuyla ilgili soruya Güneş, "Necip'in de kısmen bir sıkıntısı oldu. İkisinin de durumu çok ciddi gözükmüyor. İnşallah sorun yoktur. Sıcağı sıcağına tam anlamıyla bilemeyiz. Yarın bir kez daha bakacağız" cevabını verdi.

Şenol Güneş, İsmail Köybaşı'nın oyundan çıkmasının ardından sol bekte Olcay Şahan'ın görev yaptığının hatırlatılması üzerine, "Geçen karşılaşmada da oynattım. Maçın gidişine göre buna ihtiyaç doğdu. Olcay'ın geriden oyuna iyi katılıp çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Hücuma katılım olarak belki bugün en iyilerden bir tanesiydi" şeklinde konuştu.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Sorumlusu Aşkın Dilli, Beşiktaş'a karşı oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini belirtti.

Siyah-beyazlı ekibin gücünü bildiklerini aktaran Dilli, "Oyunu birinci bölgede oynayıp, hızlı çıkmaya çalıştık. Zaman zaman bunları iyi yaptığımızı düşünüyorum. Son dokunuşları yapmada, pasın şiddetini ayarlamada sıkıntı yaşadık. Beşiktaş'a karşı ancak bu kadar mücadele olurdu. Oyuncularım müthiş istekliydi" değerlendirmesinde bulundu.

Grupta iki maçlarının kaldığını anımsatan Dilli, "Kalan maçlarımızdan birini kazandığımızda gruptan çıkacağımızı düşünüyorum" şeklinde görüş bildirdi.

YORUMLAR 3
  • adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav niye bu Türk teknik direktörleri istemiyorsunuz illa elin gavurumu olacak onlara saygı gösteriyorsunuz
    Cevapla
  • EdepliLeR 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın güneş seninle olmaz güzelim takımı mahfettin sen bu işlere fransızsın bırak takımı kovulmadan önce, avrupada guruptan bile çıkamadın geçen sene bu günden daha kaliteli marka takımların içinden çıktı beşiktaş bu sene ne halt yediysen takımı bitirdin hiç başarılı değilsin kovulmadan bırak sana tavsiye
    Cevapla
  • ersd 8 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerle mi gorusme var :)
    Cevapla