Beşiktaş'tan sürpriz takas teklifi!

Konyaspor, Serdar Kurtuluş için Beşiktaş’a teklif yaparken, siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuya karşılık Ömer Ali Şahiner’i istedi.

Beşiktaş'tan sürpriz takas teklifi!
Beşiktaş'tan sürpriz takas teklifi!
GİRİŞ 01.01.2016 09:39 GÜNCELLEME 01.01.2016 09:39

Son yıllarda Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei ve Cenk Tosun gibi genç yıldızları kadrosuna dahil ederek adeta yerli futbolcu devrimi yapan Beşiktaş Yönetimi şimdi de Torku Konyasporlu Ömer Ali Şahiner’i gözüne kestirdi.

Aykut Kocaman’ın göreve gelmesiyle birlikte sağ kanadın yanı sıra sağ bekte de görev yapmaya başlayan 23 yaşındaki Ömer Ali, yeşil-beyazlıların, Serdar Kurtuluş için yaptığı teklifin ardından Beşiktaş’ın gündemine girdi. Torku Konyaspor, Serdar Kurtuluş için Kartal’ın kapısını çalarken, siyah-beyazlılar takas yoluyla renklerine bağlamak istediği Ömer Ali için karşı teklif yaptı. Ancak yeşil-beyazlı kulübün, Ömer Ali’ye karşılık Serdar’ın yanı sıra 1 milyon euro istediği ortaya çıktı.

Süper Lig’in ilk yarısında hiçbir maçta şans bulamayan Serdar Kurtuluş’un, Torku Konyaspor’un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş’ın ise üste para vermeden Serdar-Ömer Ali takasını gerçekleştirmek istediği vurgulandı. Kulüplerin arasındaki ikinci görüşmenin birkaç gün içinde gerçekleşeceği, Beşiktaş’ın, Serdar’ın yanı sıra bir oyuncu daha vererek Ömer Ali’yi renklerine bağlamanın planlarını yaptığı aktarıldı.

Bu arada siyah-beyazlı teknik heyetin, Ömer Ali’nin transferi için yönetime onay verdiği kaydedildi. Futbola sağ kanat olarak başlayan ve son yıllarda sağ bek bölgesinde de görev yapan yetenekli futbolcu, siyah-beyazlılar tarafından uzun süredir takip ediliyordu.

17 maçta 90 dakika oynadı

Ömer Ali Şahiner, Torku Konyaspor’da 4. yılını geçiriyor. 23 yaşındaki futbolcu geride kalan 3,5 sezonda 115 resmi maçta forma giyerken, 9 gole imza attı. Başarılı oyuncu sezonun ilk yarısındaki 17 lig maçının tamamında 90’ar dakika görev yaptı.