Fabricio sezonu kapattı, Ospina ilk aday

Devre arasında kaleci transferi yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kaleci adayı şu an için bire inmiş gibi görünüyor.

Fabricio sezonu kapattı, Ospina ilk aday
Fabricio sezonu kapattı, Ospina ilk aday
GİRİŞ 04.12.2015 11:53 GÜNCELLEME 04.12.2015 11:53

Kaleci antrenörü Jose Sambade'nin alınması için onay verdiği Deportivo La Coruna kalecisi Fabrico Ramirez'in sakatlığının ciddi boyutta olduğunun ortaya çıkması Siyah Beyazlıları bu transferden tamamen vazgeçme aşamasına getirdi.

İspanyol basını Fabricio'nun sol diz iç yan bağlarında kopma olduğunu ve ameliyat olacağı için sezonu kapattığı bilgisini verirken oyuncu ile ilgili son kararın bu gün Barcelona'da yapılacak kontrollerden sonra verileceğini bildirdi.

Beşiktaş yönetimini Fabricio'nun ameliyat olup sezonu kapatmasının kesinleşmesi durumunda Arsenal'de 3.kaleci durumuna düşen David Ospina için girişimlerini hızlandıracağı ve bonservisi ile olmasa bile en azından kirlık olarak takıma katılmasının sağlanmaya çalışacağı öğrenildi.

David Ospina geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinde Beşiktaş'lı taraftarların tweetlerini beğenerek ve retweet ederek Siyah Beyazlı takıma olan ilgisini göstermişti.