Atiba'dan Şenol Güneş itirafları

Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı takım hakkında konuştu.

Atiba'dan Şenol Güneş itirafları
Atiba'dan Şenol Güneş itirafları
GİRİŞ 09.10.2015 16:09 GÜNCELLEME 09.10.2015 16:09

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"ŞENOL GÜNEŞ İLE İYİ UYUM YAKALADIK"

Siyah-beyazlı takımın ligdeki 7 haftasını değerlendiren Atiba Hutchinson, "İyi bir başlangıç yaptık. Teknik direktörümüzle uyum yakaladık. Daha gideceğimiz çok uzun bir yol var. Kendimi çok iyi hissediyorum. Fiziksel olarak bu tempolu maç programının altından kalkabilirim. Sezonun ilerleye ndurumunda bu yorgunluğu kaldırmakta zorlanırsam teknik direktörümüzle konuşurum ve yedek kulübesine geçerim. Bu sezon yemek düzenimle ve rejenerasyonda değişim yaptım. Maçtan sonra bisikleti kullanıyorum, terapi yapıyorum" dedi.

"TOLGAY VE VELİ DÖNÜNDE DAHA GÜÇLÜ OLURUZ"

Orta sahada sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'la hakkında da konuşan Atiba, "Tolgay ve Veli'nin dönüşleri çok önemli. Onlar döndükten sonra daha da güçleneceğiz. İyi yolda gidersek onların gelişiyle daha da iyi hale geliriz" yorumunu yaptı.

ATIBA'DAN BILIC VE GÜNEŞ KIYASI!

Slaven Bilic ile Şenol Güneş arasındaki farkı anlatan Kanadalı futbolcu, "Bilic'in de Şenol Güneş'in de çok büyük katkıları var. Slaven daha yakın davranan şakalaşabileceğiniz biri. Şenol Hoca daha farklı. Ayrıntılara önem veriyor ve bir öğretmen gibi. Şenol Hoca bizden daha doğrudan hücum etmemizi istiyor. Slaven döneminde daha kontrollü ve pas yapan bir takımdık. Dediğim gibi ikisi de çok değerli teknik direktörler ve bize katkı sağladılar. diye konuştu.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY YORUMU

Fenerbahçe ve Galatasaray ile şampiyonluk yarışını değerlendiren Beşiktaşlı futboclu, "Fenerbahçe birçok transfer yaptı, tecrübeli oyuncuları var. Henüz uyumsağlayamadılar. Galatasaray iskeletini koruyor. İki takımın şampiyonluk yaşamış oyuncuları var. Biz kendi işimize bakmalıyız. Son 2 sezonda iyi seriler yakaladık iyi işler yaptık ama devamlılık gösteremedik. Bu sezon o olgunluğu gösterirsek çok büyük bir şansımız olacak" ifadelerini kullandı.