Mario Gomez, İtalyanlar'ı şaşkına çevirdi!

Beşiktaş'ta Mario Gomez golleri sıraladı, İtalyanlar şaşkına döndü.

Mario Gomez, İtalyanlar'ı şaşkına çevirdi!
Mario Gomez, İtalyanlar'ı şaşkına çevirdi!
GİRİŞ 07.10.2015 12:15 GÜNCELLEME 07.10.2015 18:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mario Gomez, 2013 yılında Bayern Münih’te 32 maçta 19 gol atıp takımıyla 3 kulvarda 3 kupa kaldırmasının ardından yaklaşık 16 milyon Euro’ya Fiorentina’nın yolunu tutmuştu.
 
Fiorentina, onu takımın gol yollarındaki etkinliğini artırması ve uzun yıllardır özlenen Serie A şampiyonluğunu getirmesi için kadrosuna katmıştı. Ancak süperstar, 2 sezon boyunca yer aldığı Floransa’da bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamadı; çünkü üst üste yaşadığı sakatlıklar onun belkide kupalar kazanmasını engelledi. 
 
Performansı herkesi şaşırttı
 
İlk sezonunda Serie A’da 9 maçta sadece 3 gol atabildi. Geçen dönemde ise 20 oyunda rakip fileleri sadece 4 kez sarsabildi. Yeni bir maceraya atılıp kariyerinde Türkiye sayfasını açması, hepimiz için sürpriz olmuştu ancak Beşiktaş’ta 7 maçta 6 gol atıp neredeyse Serie A’da iki sezondaki toplam skor sayısını sadece 7 oyunda yakalaması hepimizi daha da şaşırttı. Türkiye Ligi’ndeki performansı, Fiorentina taraftarları tarafından da dikkatle takip ediliyor. Hatta onun hakkında yapılan yorumlarda, ‘Bizden 5 milyon Euro alıyordu ancak form grafiği bu kadar iyi değildi. Bu adama ne oldu!’ şeklinde ifadelerin de kullanıldığını söyleyebilirim. Ancak İtalya’da geçirdiği 2 sezonda profesyonel kişiliğiyle tam bir örnek olan Mario’nun Türkiye’de performansını yükseltmesinin, Fiorentina’lı taraftarları da mutlu ettiğini belirtmek gerek.

YORUMLAR 3
  • mamoş kayma 8 yıl önce Şikayet Et
    vavvavavvavavaavav
    Cevapla
  • AhmeT 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Lİgi kek bir lig olduğu için bol bol gol atması gayet normal.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    O yüzden sizin 50 trilyon verip gol makinesi deyip traş makinesi çıkan guiza Türkiye ligi kek ligi olduğundan leblebi gibi gol attı
    Cevapla