Ersan Gülüm: Otobüse zor gittim

Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacısı Ersan Gülüm, 2-1 kazandıkları Eskişehirspor mücadelesinde oldukça fazla efor sarf ettiklerini söyledi.

Ersan Gülüm: Otobüse zor gittim
Ersan Gülüm: Otobüse zor gittim
GİRİŞ 06.10.2015 12:37 GÜNCELLEME 06.10.2015 12:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kara Kartal’ın yoğun mücadeleyle geçen Eskişehirspor karşılaşmasında 90 dakika görev yapan Ersan Gülüm, Kırmızı-Siyahlılar karşısında fizik olarak oldukça zorlandıklarını açıkladı.

Rakiplerinin oyun boyunca dinamik bir görüntü sergilediğini ve bu duruma ayak uydurma konusunda zorluk yaşadıklarını belirten tecrübeli futbolcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor karşılaşması, bu sezon en çok yorulduğum maç oldu. Otobüse bile zor gittim. 90 dakika boyunca takım halinde sürekli koşup mücadele ettik. Sonuç olarak hak ettiğimiz galibiyeti aldığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

‘Beraberlik korkunç olurdu’

Karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında Engin Bekdemir’in direkten dönen topuyla ilgili de konuşan Ersan, “2-1 öndeyken rakibimiz eğer son anda beraberliği yakalasaydı bizim için korkunç olurdu. Birden fazla pozisyondan sonuç çıkaramadık. Ancak ilerleyen maçlarda bu sorunu geride bırakacağımızı düşünüyorum. Bu takım liderliği hak ediyor. İnşallah sezon sonunda da aynı yerde kalıp şampiyon olacağız” yorumunda bulundu.

YORUMLAR 2
  • Esref 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve tosic bu futboldan para kazaniyonuzya diyecek bisey yok
    Cevapla
  • uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    bjk daha çok gol atmalı 2-0,3-0 da dalga geçer gibi oynamaya başlıyorsunuz gomez hariç gökhan,olcay quarejma bu oyuncuların ciddiyeti bjk yi çok yukarılara taşıyacaktır
    Cevapla