Gomez'den 3.9 milyon TL'lik goller!

Mario Gomez, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından sonra dün de 3 puana doğrudan katkı yaptı.

Gomez'den 3.9 milyon TL'lik goller!
Gomez'den 3.9 milyon TL'lik goller!
GİRİŞ 05.10.2015 08:55 GÜNCELLEME 05.10.2015 08:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın sezon başında İtalyan ekibi Fiorentina’dan kadrosuna kattığı Mario Gomez, Siyah-Beyazlılar’a puanların yanı sıra önemli bir ekonomik katkı da sağladı.
 
Alman golcü, 2-0’lık Başakşehir ve 2-1 biten Eskişehir maçlarını tek başına kazandırırken 3-2’lik Fenerbahçe derbisinde de attığı 2 golle galibiyete büyük katkı verdi. Federasyonun her galibiyete verdiği 1.3 milyon TL baz alındığında, takımına doğrudan katkı yaptığı 3 galibiyetle 3.9 milyon TL kazandırdı.
 
Ba’yı aratmıyor
 
Gomez, geçen sezon Beşiktaş forması giyen selefi Demba Ba’yı da aratmadı. Ligin ilk 7 haftası geride kalırken ağları 6’ıncı kez havalandırdı. Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon toplamda 18 gol atarak kariyer rekorunu kıran Senegalli ise ilk 7 haftada sadece 2 gol atmıştı.

YORUMLAR 3
  • Samet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın etmeyin Dembabayla kıyaslamayın.Dembaba iyi hoştu ama yarısını penaltıdan attı gollerin.Gomez onu geçicek görün.Gomezle dembabayı kıyaslamak ayıptır.Gomez şuan Türkiyedeki en kaliteli futbolcu.Ayrıca Debaba dini alet ediyordu resmen şov yapıyordu secdeye gitmeler falan sırf taraftara şov yapıyordu kendini sevdirmek için.Şimdi gitti Çine okadar gol attı bir tane bile yapmadı secde yapmaz çünkü ordakiler ateist.Normal hoplayıp zıplayarak seviniyor.Nabza göre şerbet.İşte din istismarı buna denir.O yüzden dembabayı hiç bir zaman sevmedim.
    Cevapla
  • dEMBA 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeş belli ki sen maçları izlememisin demba ba ilk haftalarda attıgı zaman secdeye gidiyordu.Çin TV si de o secdeye giderken taraftarı cekıyordu.Çinde müslümanlıga karsı bi saldırı oldugunu da biliyorsundur umarım...
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Gomeezzzzzzz
    Cevapla