Beşiktaş'a sürpriz Quaresma teklifi!

Ricardo Quaresma'ya sürpriz bir şekilde Sporting Lizbon'dan transfer teklifi geldi.

Beşiktaş'a sürpriz Quaresma teklifi!
Beşiktaş'a sürpriz Quaresma teklifi!
GİRİŞ 03.10.2015 11:00 GÜNCELLEME 03.10.2015 11:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yönetimi’nin sezon başında Porto’dan transfer ettiği Ricardo Quaresma, hala Portekiz kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Önceki gece Sporting’e karşı forma giyen yıldız oyuncu için Sporting Başkanı Bruno de Carvalho’nun siyah-beyazlı yöneticilere transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. 

Bu beklenmedik gelişme karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Beşiktaşlı yöneticilerin, Carvalho’nun “İsterseniz hemen ön protokol yapalım. Devre arası için şimdiden söz kesmiş oluruz” ifadeleri karşısında adeta donup kaldıkları belirlendi. 

‘Taraftar çok seviyor’

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maç öncesinde sohbet eden iki kulüp yöneticileri, Quaresma’nın devre arasında transfer edilme konusunun ciddiyete doğru gitmesi sonrası bir anda kıran kırana pazarlıklar içerisine girdiler. Beşiktaş Yönetimi’nin gelen teklif karşısında ilk olarak, “Öncelikle devre arasında bu iş olmaz. Quaresma’yı taraftarlar çok seviyor. Satmamız söz konusu değil artı hocamıza sormadan size bir şey de diyemeyiz” ifadelerini kullandıkları öğrenildi. 

‘Hayranıyım’

Devre arası için isteksiz gözüken Beşiktaş Yönetimi’ni ikna etmek için çok uğraşan Sporting Başkanı Bruno de Carvalho’nun ise “İster takas karşılığı isterseniz bonservis bedeliyle bu transferi bitirebiliriz. Kadromuz çok geniş. Quaresma’nın karşılığında sol kanattan Zakaria Labyad, forvet arkası Valentin Viola, ön libero Oriol Rosell ve sağ kanat oyuncusu Gelson Martins gibi isimlerden iki tanesini size verebiliriz. Ya da bir miktar bonservis bedeli karşılığında da anlaşabiliriz. 

Sporting, Quaresma’nın yetiştiği kulüp. Ben onun çok büyük hayranıyım. Futbola veda edecekse Sporting forması altında veda etmesini isterim. Devre arasına daha çok zaman var. Bu teklifimi düşünmenizi tavsiye ederim” dediği bildirildi. 

YORUMLAR 1
  • karahanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    sat sat sat fikret başkan
    Cevapla