Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi büyük şok

Beşiktaş, Kurban Bayramı tatili nedeniyle Fenerbahçe derbisi için şimdiye kadar 6 bin bilet satabildi.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi büyük şok
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi büyük şok
GİRİŞ 24.09.2015 09:39 GÜNCELLEME 24.09.2015 09:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig’deki iki yıllık derbi zaferi hasretini pazar günü noktalamak isteyen siyah-beyazlılar, bayram yüzünden taraftarların maça ilgi göstermemesinin şokunu yaşıyor.

Şimdiye kadar yaklaşık 6000 adet derbi bileti satabilen siyah-beyazlılar, Kurban Bayramı tatili nedeniyle dev maçta tribünlerin boş kalmasından çekiniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı’na rakip takımlara baskı kurabilecek sayıda taraftar gelmemesine her fırsatta isyan bayrağı açan Beşiktaşlı yöneticilerin, “Bizim için çok kritik olan derbi öncesi şimdiye kadar biletlerin yarıdan fazlasının satılması lazımdı. Ankara seyircisi Gençlerbirliği maçı için satışa çıkarılan 5500 bileti 60 TL olmasına rağmen bir günde bitirdi. Ama derbi maçında kale arkaları 40 bin TL olmasına karşın yeteri kadar satış olmadı” diye konuştukları belirlendi.

Artış bekleniyor

Fenerbahçe derbisinin bayramın son günü oynanacak olması nedeniyle bilet satışlarının pazara kadar artmasını bekleyen siyah-beyazlılar, tribünlerin boş kalması durumunda ezeli rakilerinin baskı altında olmayacağını düşünüyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    kale arkasını toptan satın mı alıyoruz 40 bin tl ye :))
    Cevapla