Molde'ye bir iyi bir kötü haber!

Fenerbahçe'nin rakibi Molde'nin hocası Erling Moe, oynayıp oynamayacağı merak edilen iki önemli oyuncusunun son durumunu paylaştı.

Molde'ye bir iyi bir kötü haber!
Molde'ye bir iyi bir kötü haber!
GİRİŞ 15.09.2015 13:48 GÜNCELLEME 15.09.2015 13:48

Takımın durumunu değerlendiren deneyimli teknik adam, Avrupa Ligi grup maçı öncesinde sakatlığı olan oyuncularını ve karşılaşma öncesinde ekibinin moral durumunu dile getirdi.

Norveç basınına konuşan Moe, "Yıldız futbolcuları olan çok kaliteli bir takıma karşı oynayacağız. Tribünlerde belki 40 bin kişi olacak. Bizim için çok zor bir maç olacak. Ancak bu tip zor maçlar bizim kendimizi geliştirmemizi sağlıyor. Oyuncularımın Türkiye'ye büyük bir güvenle gittiklerini söylemem gerek" dedi.

Çapraz bağlarının yırtılması nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan, golcü oyuncu Fredrik Gulbrandsen'in son durumunu paylaşan Molde çalıştırıcısı, oynayıp oynamayacağı merak edilen isimle ilgili olarak, "Kendisi bugünkü idmana çıktı ve topla birlikte bizimle çalıştı. Ancak Gulbrandsen için henüz çok erken" diyerek, geçen sezon attığı 13 golle takımın en golcü üç isminden biri olan 23 yaşındaki oyuncunun oynayacak duruma gelmediğini itiraf etti.

'Bakenga uygun durumda'

Sezon başında Belçika'nın Brugge Kulübü'nden transfer edilen ancak aşil tendonundaki sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Mushaga Bakenga için de konuşan Erling Moe, Kongolu santrfor hakkında "Mushaga şu an için uygun durumda" yorumunu yaptı. Bu durumda Mushaga'nın Gulbrandsen'in yerine sahaya çıkması bekleniyor.