Beşiktaş'tan kura yorumu ve transfer açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupea Ligi kura çekimi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'tan kura yorumu ve transfer açıklaması!
Beşiktaş'tan kura yorumu ve transfer açıklaması!
GİRİŞ 28.08.2015 15:20 GÜNCELLEME 28.08.2015 15:20

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yaptığı değerlendirmede kuranın hayırlı olmasını temenni ederken, 'Rakiplerimizden bir tanesi Portekiz'in bilinen bir ekibi, diğer rakiplerimiz Lokomotiv Moskova ve Arnavutluk takımı Skenderbeu. Biz bu gruptan çıkarız biz buna inanıyoruz. Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nı almayı düşünen bir kulüp olarak buralarda başarması lazım. Beşiktaş'ın bu gruptan çıkacak bir kadroya ve camiaya sahip olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
 
Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise, transferin pazartesi günü sona ereceğini hatırlatarak, "O güne kadar eğer şartlar bizim için uygun olursa transfer yapabiliriz ama yapmaya da biliriz.
 
'HER TAKIMI CİDDİYE ALMAK ZORUNDAYIZ'
 
Beşiktaş'ın dış ilişkiler ve transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları kuranın ardından; 'Öncelikle hayırlı olsun. Tabiki her kurayı ciddiye almak zorundayız. Skenderbeu dışındaki takımları biliyoruz. Ama Arnavut ekibini çok iyi tanımıyoruz. Rakiplerimizi iyi analiz edip grupta iyi bir derece elde etmek istiyoruz. Hedefimiz gruptan çıkıp, en iyi performansı göstermek. Geçen sene de çok iyi performans gösterdik. Rakiplerimiz ciddiye aldığımız takdirde başarılar elde edebiliriz.' dedi.
 
TRANSFER MÜJDESİ
 
Transferde sürprizler olabileceğini söyleyen Torunoğulları: 'Şuan görüştüğümüz oyuncular var. Bizim öncelikle bir önlibero arayışımız var. Transferin son günlerinde bazı sürprizler olabilir. Önümüzdeki günlerde zaten belli olur.' dedi.