Mario Gomez İstanbul'a geldi! İşte ilk sözleri

Beşiktaş'ın, Fiorentina'dan Mario Gomez'in kiralandığını Borsa'ya bildirdiği yıldız golcü İstanbul'a ayak bastı.

GİRİŞ 30.07.2015 14:56 GÜNCELLEME 30.07.2015 17:09

Beşiktaş Kulübü Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ile beraber gelen Gomez'i İstanbul'da Beşiktaş Kulübü Protokol Müdürü Ahmet Ateş karşıladı.

Gomez'e havalimanı çalışanları apronda, coşkulu bir grup taraftar da alan çıkışında sevgi gösterilerinde bulundu. Omzuna siyah-beyazlı atkı verilen Gomez, taraftarları selamladı.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği ve sempatik tavırlarıyla dikkati çeken 30 yaşındaki futbolcu, daha sonra kendisini bekleyen araca geçti.

Taraftarların yoğun isteği üzerine bir süre bekledikten sonra bindiği araçtan çıkan Gomez, "üçlü" tabir edilen tezahüratı yaptırdı.

"BEŞİKTAŞ'TA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Havalimanından ayrıldıktan sonra yolda BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Mario Gomez, "Burada olduğum için çok mutluyum. Harika bir duygu. Bir an önce takımla çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Herkese 'merhaba' diyorum" dedi.

"HİLBERT SÖYLEMİŞTİ"

Siyah-beyazlı camia hakkında Beşiktaş'ın eski futbolcusu Roberto Hilbert'ten bilgi aldığını aktaran Alman futbolcu, "Beşiktaş'ın çok güçlü bir taraftar grubu var. Hilbert ile de konuştuğumda bana dünyanın en büyük taraftar grubu olduğunu söylemişti. Onlarla karşılaşmak muhteşem bir duyguydu. Beni karşıladıkları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"VODAFONE ARENA'DA OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Yapımı devam eden Vodafone Arena'nın fotoğraflarını gördüğünü bildiren Gomez, "Fiorentina'da iyi bir taraftar grubu vardı ama burada dünyanın en büyük taraftar grubunun önünde oynayacağım. Vodafone Arena'nın fotoğraflarını gördüm. İnanılmaz bir stat yapılıyor. Orada oynamak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Mario Gomez, yarın sabah sağlık kontrolünden geçirilecek.