Beşiktaş'ta imza şov başlıyor!

Vodafone Arena'ya daha güçlü bir kadroyla çıkmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, stoper transferi konusunda gaza bastı.

Beşiktaş'ta imza şov başlıyor!
Beşiktaş'ta imza şov başlıyor!
GİRİŞ 12.07.2015 10:15 GÜNCELLEME 12.07.2015 10:15

Bu doğrultuda uzun süredir Rusya Premier Lig ekibi Dinamo Moskova'nın Brezilya asılllı Hollandalı yıldızı Douglas'ın peşinde bulunan yönetimin; bu futbolcuya önümüzdeki hafta içerisinde Siyah-Beyazlı formayı giydirmekte kararlı olduğu öğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın isteği doğrultusunda harekete geçen kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın, daha önceden anlaşmaya vardığı 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle de yaptığı pazarlıklarda son pürüzleri gidermeyi hedeflediği bildirildi.

Rhodolfo gelmeye hazır

Stoper takviyesi konusunda Rhodolfo için ilk etapta Gremio'yla yaptıkları pazarlıklardan sonuç çıkaramayan Siyah-Beyazlılar, 28 yaşındaki futbolcudan vazgeçme noktasına gelmişti. Ancak 1.93'lük oyuncunun menaceri aracılığıyla Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığını kulübe iletmesi sonrasında tekrar Gremio'yla temaslara başlayan yönetimin, futbolcunun bu isteğini görüşmelerde koz olarak kullanmayı planladığı ifade edildi. Beşiktaşlı idarecilerin; bir numaralı hedefi konumunda bulunan Douglas'ın alternatifi olarak Rhodolfo'yu gördüğü ve Rusya temsilcisinden olumsuz bir haber gelmesi halinde Güney Amerika ekibinde görev yapan tecrübeli futbolcuya imza attırılacağı konuşuluyor.